Showbizz > Celebrity

Maraš postao... BARBIKA? Miloš BIKOVIĆ se ofarbao u PLAVO - fanovi ZAPALILI mreže komentarima

Glumac je promenio boju kose zarad novog projekta, ali to korisnike Instagrama nije sprečilo da daju svoj sud o njegovom izgledu

Izvor: K1info

04/09/2023 > 21:16

podeli vest:

Maraš postao... BARBIKA? Miloš BIKOVIĆ se ofarbao u PLAVO - fanovi ZAPALILI mreže komentarima
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Miloš Biković odavno važi za jednog od najboljih frajera sa ovih prostora, a ovoga puta iznenadio je sve svojim novim izgledom. Naime, talentovani glumac morao je da ofarba kosu zbog novog projekta. 

Biković je kosu ofarbao u plavo, a to je pokrenulo pravu lavinu komentara na Instagramu. Međutim, glumac se i sam našalio na svoj račun.

- Nisam poludeo. Novi projekat je u pitanju. Doduše projekat nije dokaz. Samo pokriće - rekao je.

Svi komentari bili su pozitivnog ili šaljivog karaktera, a najveći broj ostavile su devojke koje tvrde da Biković i sa plavom kosom izgleda dobro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Međutim, drugi su ga poredili sa Barbikom i Kenom; pitali se gde je opasni Maraš nestao; a i poredili su ga sa ulogom Žike Todorovića u filmu "Mi nismo anđeli", u kojem igra Đavola.

- Zašto mi je poslednja slika asocijacija na Žiku T.(Djavo) u "Mi nismo andjeli" - napisala je glumica Miljana Gavrilović.

"Friz iz “Stizu dolari"; "Princ Džofri"; "Mozda je u pitanju novi proekt, ali tebi ovo stvarno lezi", samo su neki od mnogobrojnih komentara.

Ostavite komentar