Showbizz > Celebrity

Ćerka Milke Forcan je ISTA MAMA: Jovana je uspešna PREDUZETNICA, a njenu LEPOTU porede sa HOLIVUDSKIM divama

Od mame je nasledila i lepotu i talenat za uspeh

Autor: K1info/zadovoljna.rs

05/09/2023 > 12:33

podeli vest:

Ćerka Milke Forcan je ISTA MAMA: Jovana je uspešna PREDUZETNICA, a njenu LEPOTU porede sa HOLIVUDSKIM divama
Foto: ATA Images


Za Milku Forcan godinama su govorili da je jedna od najmoćnijih, najuspešnijih i najlepših dama u našoj zemlji. Onda pre nešto više od 10 godina ona je odlučila da se malo povuče i da stavi porodicu na prvo mesto.

Od tada je ne viđamo često u javnosti, ali na nekoliko događaja na kojima se pojavila, kao i na društvenim mrežama, možemo je često videti u društvu njene ćerke Jovane.

Za Jovanu kažu da je mamina kopija, a mnogi se pitaju kako takva lepotica nije u manekenskim vodama. Porede je s najvećim holivudskim divama.

Jovana je i veoma obrazovana – završila je studije u Ženevi na nemačkom jeziku.

- Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima - rekla je jednom prilikom Milka Forcan, a prenosi glossy.

Može se reći da je osim lepote i talenat za posao nasledila od majke. Jovana je osnovala svoj brend i Milka je viša puta isticala da je jako ponosna na nju.

Ideja je da predstavi trendove inspirisane ulicama Los Anđelesa.

- Ponosna sam na Jovanin projekat, na kome je vredno radila prethodna tri meseca. Verujem da se isplatio rad do 3-4 sata noću, skoro svakog dana, i da onlajn platforma koja je rađena po uzoru na afirmisane svetske brendove donosi nov kvalitet i ponudu drugačiju od svega postojećeg na našem tržištu - rekla je ranije ponosna mama Milka.

Ostavite komentar