Showbizz > Celebrity

Niko nije očekivao OVAKAV kraj - PRLJAVI RAZVOD Kevina Kostnera i Kristin dobio EPILOG

Kraj se opisuje kao šokantan jer je donedavno buktao pravni rat bivših supružnika, a završnica tome nije se ni nazirala

Autor: K1info/bliczena

19/09/2023 > 22:43

podeli vest:

Niko nije očekivao OVAKAV kraj - PRLJAVI RAZVOD Kevina Kostnera i Kristin dobio EPILOG
Foto: Tanjug/AP Photo/Jordan Strauss/Invision/AP, File


Razvod Kevina Kostnera i njegove supruge doživeo je iznenađujući kraj, bivši par sklopio je nagodbu, presudio je njihov predbračni ugovor. 

Pravni rat se iznenada završio nakon što je objavljeno da će bivša supruga Kevina Kostnera Kristin Baumgartner isplaćeno više od 400.000 dolara za sudske troškove.

Advokati Kevina Kostnera dobili su niz pravnih bitki, koje su dovele do nagodbe. Njegova advokatica Lora Vazer nedavno je predala dokumentaciju sudu u kojoj se navodi da će glumac bivšoj supruzi plaćati 63.000 dolara alimentacije mesečno, piše TMZ.

Sudija je jasno stavio do znanja- odredbe predbračnog ugovora moraju se izvršiti. Ukoliko Kristin pokuša da to ospori, morala bi da vrati bivšem mužu više od milion dolara i da plati sudske troškove njegovom pravnom timu, za taj novi spor. Ona je kako piše TMZ pogledala dokumenta o toj odluci tokom vikenda i složila se sa uslovima nagodbe, koji su izneti na tri strane papira.

Prema toj nagodbi, ona je dobila čak i više od onoga što je propisano predbračnim ugovorom sa ciljem da se spor okonča. Bivša supruga Kostnera tražila je pre 248.000 dolara mesečno alimentacije, menjala je zatim svoj zahtev, a sudija u Santa Barbari je ranije ovog meseca presudio u korist Kevina Kostnera.

Daily mail pisao je prošle nedelje da je Kristin isplaćen novac za sudske troškove. Nakon odluke suda o alimentaciji, najavljen je bio novi spor oko toga da li se stavke predbračnog ugovora i dalje mogu primenjivati. Bivša supruga Kevina Kostnera tražila je tada da joj glumac plati 855.000 dolara - na koliko su procenjeni troškovi njenog pravnog tima.

Ona je tražila i da se plati 575. 000 dolara njenim advokatima i još 280.000 dolara još jednoj članici njenog tima, što bi ukupne troškove dovelo do 1.2 miliona dolara, piše Daily mail.

Dokumenta u koje im uvid ovaj britanski list otkrivaju da je njoj u julu ove godine isplaćeno 405.000 dolara sudskih troškova. Lora Vaser opisala je nove zahteve kao nerazumne i poručila da su njeni pravni manevri doneli ogromne troškove i jednoj i drugoj strani.

- Nakon što je 12. jula primila 405.000 dolara naknade, uključujući nadoknadu od 300.000 dolara pravnih troškova i uzimanja 105.000 dolara naknade sa Kevinovih računa, ona je tražila još jednu nadoknadu. Kada su brojevi tako veliki, lako je izgubiti perspektivu stvarne vrednosti tih cifara -  rekla je advokatica.

Nagodba je stavila tačku na razvod kojem se do juče nije nazirao kraj.

Bivši par bio je u braku skoro 19 godina i ima troje dece. Kristin je u maju ove godine podnela papire za razvod, i ona i glumac traže zajedničko starateljstvo nad decom. Ne znaju se sve stavke nagodbe, ali se pretpostavlja da njen zahtev za nadoknadu od 855. 000 dolara nije ni razmatran, piše TMZ.

Ostavite komentar