Showbizz > Celebrity

Džejda PINKET SMIT pred objavljivanje AUTOBIOGRAFIJE "Worthy": Deo o TUPAKU u zatvoru bio je jedan od NAJBOLNIJIH

Ona je rekla da je reper pitao da se uda za njega, ali je znala da mu samo treba neko s kim bi provodio vreme i da bi se po izlasku razveo

Izvor: K1info

14/10/2023 > 20:16

podeli vest:

Džejda PINKET SMIT pred objavljivanje AUTOBIOGRAFIJE "Worthy": Deo o TUPAKU u zatvoru bio je jedan od NAJBOLNIJIH
Foto: Tanjug/AP Photo/Jae C. Hong, File, AP Photo/Frank Wiese, File


Džejda Pinket Smit osvrnula se na trenutak kada je Tupak Šakur pokušao da je zaprosi dok je bio zatvoren na ostrvu Rajkers.

Glumica i muzičarka trenutno promoviše svoju predstojeću autobiografiju pod nazivom "Worthy", koja će biti objavljena sledeće nedelje (17. oktobra).

U njoj detaljno govori o svom prijateljstvu sa reperom iz Death Row Records, uključujući i trenutak kada joj je Tupak predložio brak dok je bio u zatvoru zbog optužbi za seksualno zlostavljanje 1995. godine.

U nedavnom gostovanju u podkastu "All The Smoke", Pinket Smit je rekla da je deo o Tupaku na ostrvu Rajkers bio "jedan od najbolnijih" za nju tokom pisanja knjige.

- Videti ga tamo (u zatvoru), u kakvom je stanju i ostaviti ga tamo… stvarno je loše izgledao - rekla je i nastavila.

- Dakle, kada me je pitao da se udam, u trenutku sam znala da mu je trebao neko da provodi vreme s njim, što ću ionako uraditi - ne moraš da se ženiš sa mnom da bih provela vreme s tobom, tu sam - ali trebao mu je oslonac.

- Zbog našeg prijateljstva i svega što smo zajedno prošli, jednostavno je želeo čvrst oslonac, znate? Garantujem vam - oženio bi me i razveo se čim bi napustio zatvor - rekla je Džejda.

Ove nedelje, RollingOut je pitao Džejdu da li se kaje što nije nastavila vezu sa Tupakom.

- To jednostavno nije bilo moguće. Među nama nije bilo hemije - odgovorila je.

Ona je nazvala repera "srodnom dušom", objasnivši:

- Apsolutno, mi smo srodne duše, naša deca mogu biti naše srodne duše. Mislim da postoji ovakav romantični koncept srodne duše - postoje sve vrste definicija srodnih duša.

Pevačica nu metal sastava Wicked Wisdom, koji nije aktivan već više godina, nedavno je privukla pažnju medija kada je otkrila da ona i suprug Vil Smit ne žive zajedno od 2016. godine.

- Mislim da smo oboje bili zaglavljeni u sopstvenim fantazijama o tome kakva bi druga osoba trebala da bude.

Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP, File

Vil Smit i Džejda Pinket Smit (27. Critics Choice Awards, 2022.)

Takođe je govorila o čuvenom trenutku kada je Vil Smit udario Krisa Roka na dodeli Oskara 2022. godine. Prve reči koje joj je izgovorio nakon udarca bile su:

- Da li si dobro?

U međuvremenu, Džejda Pinket Smit nedavno je podelila snimak na kojem pleše sa Tupakom uz pesmu "Parents Just Don't Understand", koja je osvojila Grammy nagradu i koju je izvodio njen suprug Vil Smit.

Prošlog meseca, Dvejn "Keefe D" Dejvis uhapšen je u vezi s ubistvom Tupaka iz 1996. godine, pod optužbom da je nabavio pištolj koji je korišćen "radi osvete protiv repera".

Ostavite komentar