Showbizz > Celebrity

Madona dokazala da još nosi titulu KRALJICE POPA: Turneju otvorila EKSPLICITNIM scenama na BINI i ponovo ŠOKIRALA svet

Prve večeri svoje turneje Celebration, priredila je spektakl za 20.000 vatrenih obožavalaca

Izvor: K1info

15/10/2023 > 20:37

podeli vest:

Madona dokazala da još nosi titulu KRALJICE POPA: Turneju otvorila EKSPLICITNIM scenama na BINI i ponovo ŠOKIRALA svet
Foto: Tanjug/AP


Madona je 14. oktobra počela svoj dugoočekivani izlazak na scenu u londonskoj O2 Areni. Koncert od 27 pesama bio je podeljen na pet delova, od kojih je svaki imao unapred snimljene uvode, i uključivali su niz numera koje Madona nije izvodila uživo mnogo godina.

Ona je nedavno pretrpela, kako je njen menadžer rekao, "ozbiljnu infekciju" koja je dovela do hospitalizacije na odeljenju intenzivne nege nekoliko dana u junu.

- Na putu sam oporavka i neverovatno sam zahvalna za sve blagoslove u mom životu - napisala je pop zvezda na Instagramu ovog leta, ubrzo nakon što su se pojavile vesti o boravku na intenzivnoj nezi. 

Na sceni, Madona je rekla da je imala "ludu godinu" za koju ni ona ni njeni lekari nisu mislili da će preživeti. Rekla je da su je deca podstakla i da je morala da "preživi za njih".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Clark (@bradclarkuk)

Uvodno veče turneje obeležilo je i 27. rođendan ćerke Lurd Leon, koja se pojavila na bini sa svojom majkom. Posle kratkog tehničkog problema, uvodno veče turneje je zaista bilo slavlje. Madona je svirala pesme iz čitave svoje ogromne karijere, uključujući studijske snimke i snimke sa četiri decenije hitova.

Na set listi su bile ikone pesme od "Like a Prayer" do „Holiday“ do "Vogue“ do "La Isla Bonita“. 

Tokom akustičnog trenutka na koncertu, Madona je progovorila o ratu na Bliskom istoku koji je u toku.

- Iako su nam srca slomljena, naši duhovi ne mogu biti slomljeni - rekla je ona i dodala da se nada "kolektivnoj svesti koja će promeniti svet i doneti mir".

Pored emotivnih trenutaka kojih je bilo u izobilju, Madona je imala i dobro poznate performanse, ali i eksplicitne nastupe i sa ženama i muškarcima na bini. 

Kako fanovi i kritičari kažu - koncert je bio u njenom stilu, ali niko nije očekivao njenu vatrenu energiju i u 65-oj godini, pa je time iznenadila i šokirala ponovo ceo svet.

Ostavite komentar