Showbizz > Celebrity

Glumica koju SRBIJA OBOŽAVA otvoreno o dugoj BORBI SA RAKOM: Ne želim da UMREM, nisam završila!

Šenon Doerti iskreno o četvrtom stadijumu borbe protiv raka dojke

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

30/11/2023 > 22:35

podeli vest:

Glumica koju SRBIJA OBOŽAVA otvoreno o dugoj BORBI SA RAKOM: Ne želim da UMREM, nisam završila!
Foto: Youtube/Printscreen/good morning america


Popularna glumica koju Srbija obožava iz kultnih serija "Charmed" i "Beverly Hills", Šenon Doerti (52), progovorila je o borbi koju vodi protiv raka. Osvrnula se na poslednjih 8 godina teškog stanja, ali, kako je rekla - ne odustaje.

Šenon je trenutno u četvrtom stadijumu raka dojke, a nedavno je saopštila da su joj se metastaze proširile po celom telu.

- Ne želim da umrem. Nisam završila sa životom. Nisam završila sa ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam završila sa nadom da ću stvari promeniti nabolje. Jednostavno nisam, nisam završila - rekla je ona za magazin People.

Šenon je 2015. godine saznala za dijagnozu raka dojke. Odmah nakon saznanja, podvrgla se lečenju, pa je tako otišla na mastektomiju, hemioterapiju i terapiju zračenjem. Međutim, tumor se ponovo pojavio 2019. godine. Naredne godine je saopštila da je u četvrtom stadijumu.

-  Zapitate se "Zašto ja? Zašto sam ja dobila rak?", a onda "Zašto mi se rak vratio? Zašto sam u 4. stadijumu?", a to vas natera da razmislite o većoj svrsi u životu - govorila je Šenon.

Koliko god strašna ova vest i borba bili, glumica se ne predaje. Pored teške borbe, ona uspeva da ostaje pozitivna u svojim izlaganjima. Pored toga, ona uspeva da na društvene mreže većinu trenutaka podeli sa vernim obožavaocima, pa tako pokaže da i pacijenti još uvek mogu da doprinesu svetu i čovečanstvu.

 

Ostavite komentar