Showbizz > Celebrity

Nakon Prije i Lepe Brene - OVA VELIKA ZVEZDA osvaja Zagreb!

Dragana Mirković je najavila veliki koncert povodom 40 godina karijere

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Kristina Jokić

07/12/2023 > 16:57

podeli vest:

Nakon Prije i Lepe Brene - OVA VELIKA ZVEZDA osvaja Zagreb!
Foto: ATA Images


Jedna od najvećih regionalnih zvezda, Dragana Mirković, najavila je veliki koncert. Nakon Aleksandre Prijović i Lepe Brene, sasvim je sigurno da će i ova pevačica popuniti Arenu Zagreb. Dragana slavi 40 godina karijere, a ovaj jubilej proslaviće koncertom 3. maja 2024. godine.

Dragana Mirković obećala je odličnu atmosferu, ali i mnogo emocija.

- Ja se baš radujem što imamo koncert za jubilej. Nije li to divno? To je duplo slavlje, što je sjajno. Jako se radujem i radujem se druženju i obećavam puno, puno divnih emocija, puno pesama - izjavila je Dragana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)

Kako je rekla, daće sve od sebe da publika oseti njenu ljubav, a mnogi koji su je već gledali za ovih 40 godina, znaju da ih ičekuje spektakl.

- Zato ne obećavam puno koncerata da bih mogla da obećam puno emocija i puno pesama. Moja publika mora da oseti svu moju ljubav, svu moju emociju i svu snagu koju ću izvući iz sebe i dati je njima. A svatko ko me gledao, a puno ljudi me gledalo u ovih 40 godina, oni znaju da je sve ovo što govorim ne 100% istina, nego i više od toga - rekla je Dragana. 

Foto: ATA Images

 

Najavila je veliki spektakl naredne godine u Zagrebu.

- Moja publika to zaslužuje. Imam fanove posvuda, koji su već moji prijatelji, meni je ponekad neugodno da ih zovem fanovima, jer ih smatram prijateljima i borcima za mene kada mi je najteže. Oni su moja vojska - rekla je pevačica.

Foto: ATA Images

 

U razgovoru za Extra FM Dragana Mirković, koja inače živi u Beču, otkrila je da je za Hrvatsku vežu prelepe uspomene.

- Uvek sam imala puno prijatelja svuda i to je najvažnije, to je moje veliko bogatstvo. Deo rodbine nam je u Hrvatskoj, jedni su u Zagrebu, snaja je iz Splita, moj prvi odlazak na more sa školom je bio u Makarsku, ja sam od tada zaljubljena u dalmatinski naglasak. Mene puno divnih uspomena veže za Hrvatsku i za Zagreb, a posebno za Split i okolinu... - objasnila je.

Popularna pevačica iza sebe ima mnogobrojne hitnove, pa je tako već jasno da će se u Zagrebu 3. maja 2024. godine dogoditi provod za pamćenje. 

 

Ostavite komentar