Showbizz > Celebrity

ŠOK svadbe i RAZVODI u prošloj godini! Anđelka slavila na pijaci, Ivana OTPRATILA MUŽA

Nekome se posrećilo u 2023. godini, a neko je imao manje sreće

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

03/01/2024 > 19:11

podeli vest:

ŠOK svadbe i RAZVODI u prošloj godini! Anđelka slavila na pijaci, Ivana OTPRATILA MUŽA
Foto: ATA Images


Kao i svake godine, i toko 2023. godine mnoge poznate ličnosti stale su na "ludi kamen", ali, sa druge strane, mnogi brakovi su pukli.

Anđelka Prpić se porodila, pa udala

Glumica Andjelka Prpić sa partnerom Markom Žugićem dobila je ćerku Čarnu u maju prošle godine, a u septembru se udala za Žigića u tajnosti. Kako su pisali mediji, slavlje je napravila za uzak krug priatelja i rodbine i to u lokalu u prolazu Zemunske pijace.

Podsećamo, iz braka sa Dariom Prpićem ima sinu Jakšu, a novi suprug bio je blizak prijatelj Prpića.

Foto: ATA Images

 

Darko Lazić se oženio drugi put


Folk pevač Darko Lazić napravo je veliko svadbeno veselje u avgustu prošle godine na kojem je okupio pola estrade. Oženio se Katarinom, devojkom sa kojom se zabavljao na početku karijere, a nedavno su njihovoj ljubavi dali novu šansu.
Lazić je već bio u braku sa koleginicom Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu. Iz vanbračne zajednice sa Marinom Gagić Darko ima sina Alekseja.


Tamara Milutinović fudbaleru rekla "DA"

Pevačica Tamara Milutinović u tajnosti se zavetovala na večnu ljubav svom partneru, fudbaleru Darku Jevtiću. Fudbaler i pevačica venčali su se na salašu nadomak Novog Sada, a samo nekoliko meseci kasnije postali su roditelji devojčice Emili.

Foto: Andreja Marković, Zemun Fest

 

Marija Mikić i Jovan Pantić okupili poznate


Pevačica Marija Mikić prošle godine porodila se u maju, a dva meseca kasnije napravila je luksuznu svadbenu proslavu u elitnom beogradskom restoranu.
Marija se udala za partnera Jovana Pantića sa kojima ima dvoje dece, a on ima i sina iz prethodnog braka. Mnogo poznatih ličnosti dolaskom uveličao je njihov poseban dan.
Darko Filipović se burno razveo


Pevač koji se proslavio u takmičenju "Zvezde Granda" Darko Filipović prošle godine okončao je 12 godina dug brak sa suprugom Jasminom. Razlog je, kako je naveo, to što ga je varala sa njegovim najboljim drugom.
Iz braka sa Jasminom pevač ima ćerku.

Foto: ATA Images

 

Indi muž ostavio posle tri meseca braka


Pevačica Indira Indi Aradinović ostvarila je veliki san kada je 2022. godine stala na "ludi kamen". Međutim, već u martu prošle godine, posle samo tri meseca braka, razvela sa od biznismena iz Danske.
Kako je kasnije otkrila, muž joj je poslao papire za razvod pod pritiskom porodice.

Ivani Španović pukao brak posle dve godine


Najboljoj srpskoj atletičarki Ivani Španović brak sa fitnes instruktorom Markom Vuletom nije potrajao. Rastali su se nakon samo dve godine braka, a razloge u javnost nisu iznosili.
Nakon kraha braka Ivana se posvetila sportu, a Marko se odselio u Dubai. Na društvenoj mreži Instagram su prestali da se prate.
 

Ostavite komentar