Showbizz > Celebrity

Supruga Vila Smita ŠOKIRALA IZGLEDOM! Pale teške PROZIVKE na mrežama: Ličiš na ROKA (FOTO)

Džejda Pinket Smit objavila je selfi u potpuno drugačijem stilu, ali izgleda da se ovo nikome nije dopalo

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

04/01/2024 > 13:19

podeli vest:

Supruga Vila Smita ŠOKIRALA IZGLEDOM! Pale teške PROZIVKE na mrežama: Ličiš na ROKA (FOTO)
Foto: Shutterstock


U najnovijem selfiju koji je postavila, supruga slavnog glumca Vila Smita, Džejda Pinket Smit (52), iznenadila je mnoge svojim izgledom. Fanovi nisu ostali uzdržani, pa su tako pljuštali komentari na društvenim mrežama.

Pozirala je u zlatnoj zimskoj jakni, trenerci, patikama i sa sunčanim naočarama, a istakla je neobičan detalj – grejače na nogama.

- Mislim da je sve u grejačima za noge za mene u 2024 - napisala je Džejda uz fotografiju na društvenoj mreži "X"

Njen post se odmah užario od komentara. Mnogi pišu da je nisu čak ni prepoznali, već su mislili da je  na fotografiji Dvejn Rok Džonson ili Fet Džo.

"Džejda Pinket izgledao kao Rok iz 2012.", "Mislio sam da je to mršaviji Fet Džo", "Fet Džo je skočio u trendingu nakon Džejdine fotografije", "Pomislila sam da je Fejt Džo smršao, ali to je Džejda", "Džejda je konačno postala Rok", "Morao sam da zumiram da se uverim da je to Džejda", neki su od komentara po "X"-u.

Nedavni incident na dodeli Oskara, gde je njen suprug, Vil Smit, šamario Krisa Roka zbog šale na račun Džejde, digao je prašinu na društvenim mrežama. Međutim, umesto da se povuče iz javnosti, Džejda je odlučila iskoristiti ovu situaciju kao priliku da podeli svoje viđenje događaja.

Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP, File

 
Džejda je nedavno prokomentarisala čuveni šamar na dodeli Oskara

Nazivajući Vilov "oskarovski šamar" "slamkom spasa" za njihov brak, Džejda ističe pozitivan uticaj koji je imao na njihov odnos.

- Zovem ga sveti šamar sada, jer je na nas pozitivno uticao - otkriva ona, dodajući da je bila presrećna što se ipak pojavila na događaju na kojem prvobitno nije ni planirala da bude.

Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello, File

 

Ova javna ispovest dolazi nakon iznenađujuće intimnih otkrića prošle godine, kada je Džejda priznala da već sedam godina ne živi pod istim krovom sa svojim suprugom, iako su se redovno pojavljivali zajedno na crvenom tepihu, predstavljajući se kao skladan bračni par.

 

Ostavite komentar