Showbizz > Celebrity

Ko je kuma Lepe Brene koja je na tronu estradne AUTO mafije? Već je bila u zatvoru, u sve umešala Breninu koleginicu

Tatjana Mioković dobila je nvoačnu i zatvorsku kaznu

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Dušan Panajotović

12/03/2024 > 13:42

podeli vest:

Ko je kuma Lepe Brene koja je na tronu estradne AUTO mafije? Već je bila u zatvoru, u sve umešala Breninu koleginicu
Foto: Facebook Printscreen/Tatjana Mioković


Tatjana Mioković, kuma Lepe Brene, a koju zovu kraljicom estradne auto-mafije, osuđena je na dve godine i dva meseca zatvora zbog kriminalnih radnji u vezi sa automobilima. Ona je uz to dobila i novčanu kaznu od 300.000 dinara. Njen nevenčani suprug Zoran Janković osuđen je na šest godine i šest meseci zatvora, kao i novčanu kaznu od milion dinara.

Tatjana i njen nevenčani suprug Zoran Janković sa još šestoro njih teretili su se da su učestvovali u trgovini skupoceni automobila ukradenih u inostranstvu.

Foto: Facebook Printscreen/Tatjana Mioković

 

Podsećamo, Tatjana je bila uhapšena i 2015. godine u velikoj međunarodnoj akciji srpske, mađarske i slovačke policije i tada je provela tri meseca iz rešetaka. Ona je tada u svoju odbranu predlagala da se kao svedok sasluša pevačica Goca Božinovska, a tokom suđenja pominjani su i Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović.

Foto: ATA Images

 

Tatjana, koju su zvali "Kraljica estradne auto-mafije", izjavila je tada da nema nikakve veze s kupovinom i preprodajom kola, već da je samo želela isti BMW kakav je imala Božinovska.

Foto: Facebook Printscreen/Tatjana Mioković

 

- Goca Božinovska je imala BMW koji se meni svideo. Isti takav kupila sam preko interneta i nikakvih problema s njim nije bilo. Platili smo traženu cenu za njega - ispričala je pred sudom Tatjana Mioković i navela da navodi iz optužnice nisu tačni, da nije bila član organizovane kriminalne grupe, kao i da nema nikakve veze s pranjem novca i falsifikovanjem dokumenata.

Negirala je i da je nevenčanom suprugu Zoranu Jankoviću pomagala da ne bude otkriven tako što je vozila ispred njega dok je on vozio ukradene automobile kako bi ga upozorila ukoliko na putu ima policije.

Ostavite komentar