Showbizz > Celebrity

GALA SLAVLJE POZNATE PEVAČICE! Suprug POZNATI fudbaler najveća podrška! A tek kada čujete šta je dobila od njega!(FOTO)

Pevačica je na proslavu stigla u pratnji supruga fudbalera Marka Gobeljića i njihove ćerke Katje

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

21/05/2024 > 09:05

podeli vest:

GALA SLAVLJE POZNATE PEVAČICE! Suprug POZNATI fudbaler najveća podrška! A tek kada čujete šta je dobila od njega!(FOTO)
Foto: ATA Images


Pevačica Katarina Grujić proslavila je 32. rođendan u jednom elitnom restoranu u Beogradu, a na pažljivo organizovanom slavlju pojavile su se i brojne ličnosti iz javnog života. Pre svega, slavljenica je u pratnji porodice stigla i obratila se svim medijima.

- Večeras sam posebno raspoložena! Hvala svima na divnim čestitkama. Ove tridesete su mi mnogo lepe, ali jedva čekam da uđem u četdesetu, mislim da će one biti još lepše. Obožavam da slavim rođendan, to je uvek fešta, znaju i kolege. Svi se penjemo na stolove, kod mene je uvek najbolje piće i hrana. Moj rođendan se ne završava pre 7 ujutru. Posle idemo kod nas na after parti - rekla je slavljenica.

Poželela je dobrodošlicu svima i otkrila da se godina ne boji.

- Znam da je kliše, ali želim samo da ja i moja porodica budemo zdravi i srećni. Sve ostalo mogu sebi da obezbedim. Volela bih i Katji da podelim brata ili sestru, da ima društvo - istakla je pevačica, koja je otkrila da njena naslednica ispoljava brojne talente, ali da je rano da razmišlja o tome kako će dalje usmeriti svoju ćerku. 

- Katja voli kamere i fotografe, već zna da pozira. Od malih nogu je zakoračila u taj svet, ide maminim stopama. Ima talenta za muziku, ali isto tako ima talenat da šutne jako loptu (smeh). Biće nešto od ta dva - rekla je poznata pevačica.

Na slavlje je među prvima došao njen kolega, pevač Ljuba Perućica, potom pevačica Andreana Čekić sa majkom, pevačica Jelena Kostov, pevačica Mija Borisavljević sa suprugom Bojanom i drugi.

Dok Katarina nije želela da govori o poklonu koji je dobila od supruga, a za koji kaže da je u pitanju "sitnica", njena veoma bliska prijateljica i kuma Andreana Čekić otkrila je, da je upravo svojoj prijateljici poklonila skupocene cipele.

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar