Showbizz > Celebrity

Dragana i Toni na sudu zbog imovine od STO MILIONA evra: Evo šta će sve supružnici morati da PODELE

Pevačica podnela tužbu protiv supruga

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

31/05/2024 > 11:25

podeli vest:

Dragana i Toni na sudu zbog imovine od STO MILIONA evra: Evo šta će sve supružnici morati da PODELE
Foto: ATA Images


Folk zvezda Dragana Mirković podnela tužbu protiv biznismena Tonija Bijelića. Kako navod "Telegraf", supružnici nisu uspeli da se sporazumno razvedu, te je pevačica podnela tužbu zbog podele imovine.

- Dragana je rešila da preko suda podele imovinu koju imaju, jer drugačiji dogovor trenutno nije moguć - rekao je izvor.

Foto: ATA Images

 

Kako su mediji ranije pisali, Draganina i Tonijeva imovina vredi oko 100 miliona evra. 

Predmet podele biće dvorac Ebenfurt koji su zakupili na 100 godina i koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na više od 50 miliona evra. U zajedničku imovinu koja je stečena tokom braka, navodno, spada i televizija "DM sat", kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi.

Foto: ATA Images

 

Pored toga, Dragana i Toni poseduju vozni park čija se vrednost procenjuje na više od pet miliona evra. Bračni par je kupio i fabriku automobila, koja je i dalje u njihovom vlasništvu, prenose mediji.

Podsećamo, Dragana Mirković u martu je u saopštenju za javnost otkrila da je rešila da okonča 24 godine dug brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem sa kojim ima sina Marka i ćerku Manuelu.

 

Ostavite komentar