Showbizz > Celebrity

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović objavili EMOTIVNU FOTOGRAFIJU: "Idu dani, sve se menja..."

Pre 16 godina prvi put emitovana je čuvena serija Zdravka Šotre, "Ranjeni orao"

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

27/06/2024 > 13:55

podeli vest:

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović objavili EMOTIVNU FOTOGRAFIJU: "Idu dani, sve se menja..."
Foto: pritscreen


Pre 16 godina prvi put emitovana je čuvena serija Zdravka Šotre, "Ranjeni orao". Radnja serije smeštena je u Jugoslaviji između svetskih ratova, a prati ljubavnu priču Anđelke Bojanić, čiji je lik tumačila Sloboda Mićalović. 

U poslednjoj sceni gledaoci su imali priliku da vide emotivnu scenu Anđelkine porodice. U njoj su bili Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić i devojčica Teodora Jelisavčić. Teodora je tumačila lik Anđelkine ćerke i svojom pojavom u seriji oduševila je gledaoce. 

Teodora se pojavila u mnogim reklamama i muzičkim spotovima, kao i u seriji "Otvorena vrata" 2013. godine, gde je tumačila lik Keti.

Njen otac je bio izuzetno ponosan na nju i to nije krio.

- Prozvali su je šarmantna, jer je imitirala malu Romkinju koju srećemo svakog dana na ulici kako nam dobacuje: Šarmantni, što imaš lepu ćerku, daj neki dinar - rekao je on tada za medije.

 

Foto: Instagram

 

Posle emitovanja serije "Otvorena vrata" nije se pojavljivala u medijima sve do ponovnog okupljanja ekipe serije "Ranjeni orao" gde su objavili vrlo zanimljivu fotografiju.

Naime, Ivan Bosiljčić, Sloboda Mićalović i Teodora su rekreirali sliku iz poslednje epizode serije.

"Idu dani sve se menja sem Slobode", Preslatka slika! Baš sam se pitala kako li ta slatka mala devojčica izgleda danas! Izrasla je u prelepu devojku... Ostaje misterija kako njeni roditelji iz serije ne ostariše ni dana?! Jednako su mladi i lepi kao onda", "Da li je moguće da je prošlo 16 godina?" - to su samo neki od komentara ispod te slike na Instagramu.

Ostavite komentar