Showbizz > Celebrity

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA dala svoju reč: Ovo je TOP 10 najlepših SRPKINJA, izbor chat bota će vas jako iznenaditi

Na listi najlepših Srpkinja našle su se glumice, sportistkinje i pevačice koje svojom pojavom i harizmom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Milica Tošić

27/06/2024 > 13:49

podeli vest:

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA dala svoju reč: Ovo je TOP 10 najlepših SRPKINJA, izbor chat bota će vas jako iznenaditi
Foto: ATA Images


Ana Ivanović, Nataša Bekvalac i Bojana Novaković tri su najlepše poznate Srpkinje prema analizi veštačke inteligencije (AI) dostupnoj na internetu.

U top 10 najlepših Srpkinja  našle su se  sportistkinje, pevačice i glumice, a na samom vrhu liste nalazi se naša proslavljena teniserka  Ana Ivanović, koja je uvek privlačila pažnju ne samo svojom fantastičnom igrom, već i lepotom i harizmom. 

Foto: ATA Images

 

- Lepota je subjektivna i može da varira od osobe do osobe. Međutim, ovih deset žena iz Srbije je steklo prepoznatljivost zbog svog izgleda i talenata do mog poslednjeg ažuriranja - napisao nam je četbot, pa dodao:

- Imajte na umu da se percepcija lepote može promeniti tokom vremena i da su se od tada možda pojavili novi talenti - navela je AI.

Foto: Printscreen K1

 

Drugo mesto pripalo je "maloj plavoj" odnosno Nataši Bekvalac, a treće Bojani Novaković - glumici koja je rođena u Beogradu, ali je odrastala u Australiji i iza sebe ima mnogo uloga u holivudskim ostvarenjima.

Foto: ATA Images

 

Četvrta i peta pozicija pripada pevačicama - Jeleni Karleuši i Katarini Živković.

Foto: ATA Images

 

Četbot za "malu od skandala" navodi da je popularna pevačica i nekadašnja članica žirija takmičenja "Zvezde Granda" i da je poznata po svom smelom stilu i uvek inovativnim modnim kombinacijama. 

Za Živkovićevu piše da se, pored dobre atmosfere koju pravi na nastupima i svog glasa, često pominje i zbog lepote.

Šesto mesto na ovoj laskavoj top-listi osvojila je manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar, koja je tokom duge i uspešne karijere pažnju javnosti privukla i nestvarnom lepotom i harizmom. Trenutno očekuje drugu prinovu sa svojim suprugom.

Foto: ATA Images

 

Sedmo mesto ponosno zauzima Aleksandra Prijović. Pored toga što je trenutno u piku svoje slave i  jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, ona je, kako piše četbot, "poznata i po moćnom glasu i izvanrednim nastupima, a obožavana je i zbog svoje lepote".

Foto: ATA Images

 

Osmo mesto osvojila je Seka Aleksić, i to zbog svog doprinosa muzici i fizičkog izgleda, dok je deveto mesto pripalo našoj olimpijskoj vicešampionki - Ivani Maksimović. 

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

Poslednje, deseto mesto osvojila je proslavljena glumica Sloboda Mićalović, koja pleni svojim energijom i šarmom kako uživo tako i preko malih ekrana. Ovaj podatak nas je začudio, jer, podsetimo,  ona je pre nekoliko godina  proglašena za najlepšu prirodnu glumicu na svetu prema izboru jednog američkog portala.

 

 

Ostavite komentar