Showbizz > Celebrity

VELIKI DAN ZA JELISAVETU I TEODOSIĆA! Proslava pod velom TAJNOSTI, a u centru pažnje bili su njihovi NASLEDNICI

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić krstili su sina i ćerku

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

02/07/2024 > 10:50

podeli vest:

VELIKI DAN ZA JELISAVETU I TEODOSIĆA! Proslava pod velom TAJNOSTI, a u centru pažnje bili su njihovi NASLEDNICI
Foto: ATA Images


Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug košarkaš Miloš Teoodsić važe za jedan od omiljenih parova među javnim ličnostima, i stoga javnost pomno prati svaki njihov korak. 

Jelisaveta i Miloš nedavno su krstili svoje naslednike, Petru i Bogdana. Proslavi su prisustvoali bliski prijatelji i porodica, a uređen je i planiran bio svaki detalj.

Krštenju su kumovali Teov dugogodišnji prijatelj Srđan i Tanja Krstić, supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića. 

Foto: ATA Images

 

Kako se Teodosić i Jelisaveta trude da privatan život sve više sklanjaju od očiju javnosti, tako se i ovaj veliki porodični događaj odvio pod velom stroge tajnosti, i daleko od očiju medija.

- Jelisaveta i Teo planirali su da krste decu još tokom korone, ali je pandemija sprečila organizaciju slavlja. Ovoga puta, rešili su da to završe u krugu najbližih i sve sačuvaju od javnosti. I dok je njihovog sina Bogdana krstio Teov najbolji drug Srđan, malenu Petru krstila je supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića, Tatjana - kaže izvor Alo-a i dodaje da poznati par nije štedeo kako bi svaki detalj bio njihovim željama.

Foto: ATA Images

 

- Goste je uveseljavao poznati beogradski bend, ali i Stevan Anđelković koji je jedan od Jelisavetinih omiljenih pevača. Od dekoracije, benda, muzike i hrane sve je bilo na zavidnom nivou, ali nisu žalili para s obzirom da im je godinama bilo jako važno da krste svoju decu - zaključio je izvor za Alo.

Ostavite komentar