Showbizz > Celebrity

MREŽE EKSPLODIRALE, poznati opleli "Novakovo kolo"! Nema ko ga nije ŠEROVAO, oglasila se i ćerka ŽELJKA JOKSIMOVIĆA

Željko Joksimović bio je inspirisan Noletovim intervjuom na Vimbldonu nakon prolaska u četvrtfinale

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

10/07/2024 > 10:13

podeli vest:

MREŽE EKSPLODIRALE, poznati opleli "Novakovo kolo"! Nema ko ga nije ŠEROVAO, oglasila se i ćerka ŽELJKA JOKSIMOVIĆA
Foto: K1info/ATA Images


Popularni pevač Željko Joksimović napravio je vrlo kreativan video u kom je komponovao kolo koje se sastoji od kompilacije snimaka sa Noletovog intervjua na Vimbldonu nakon prolaska u četvrtfinale. 

Podsetimo, najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, 8. jula pobedio je Holgera Runea u osmini finala Vimbldona, ali navijači Runea su se ponašali nesportski pa su dobacivali Novaku što je pomalo razbesnelo našeg asa.

Nole je to ponašanje, u svom govoru sa Centralnog terena Vimbldona, prokomentarisao kao nesportsko.

- Veoma sam zadovljan. Mislim da je on bio daleko od svog najboljeg izdanja. Izgubio je prvih 12 poena, potom je morao da utroši vremena da bi se "vratio" u meč. Što se mene tiče, mislim da sam uradio sve što je trebalo na pravi način. Imao sam brejk loptu s kojom sam se susreo na kraju drugog seta, ali, veoma je ovo bilo solidno izdanje i zadovoljan sam što sam ovo završio posle tri seta - rekao je Nole.

Potom je upitan o "odnosu sa publikom", koja je vrlo bezobrazno vikala ("R)uuuu" u završnici drugog seta i tokom trećeg, navodno bodreći tako Runea, a zapravo ometajući Novaka. Odgovorio je oponašajući zvuk koji su proizvodili ti navijači:

- Svim onima koji su imali poštovanje i koji su ostali večeras, imam od sveg srca samo veliko poštovanje. A za sve one koji su izabrali da ne poštuju igrače, u ovom slučaju mene, želim vam "gooood night" (na engleskom "lakuuuu noć"). "Gooooood night! Goood night!", veoma vam želim lakuuuu noć! - poručio je Nole što je naišlo na odobravanje mnogih u Srbiji.

Foto: Instagram printscreen/jelenagavrilovicofficial

 

Napravih Novakovo kolo danas, inspirisan poslednjim dešavanjima. Ko peva, zlo ne misli - napisao je Joksimović uz emotikon molitve.

Njegovo delo oduševilo je korisnike društvenih mreža, a nema ko ga nije šerovao!

Foto: Instagram printscreen/jjovanajoksimovic

 

Objavu je podelila i Željkova supruga, voditeljka Jovana Joksimović, kao i pevačeva ćerka Mina, koja je oduševljene izrazila emodžijima sa srcima i osmesima.

- Genijalno - napisao mu je Dejan Milićević, zatim je glumica Jelena Gavrilović dodala emodži ruku podignutih na gore.

Foto: Instagram printscreen/minajokssimovic

 

- Ma ćaoooo - poručio je voditelj Ognjen Nestorović uz emodži koji plače od smeha, a uz to bili su i brojni komentari drugih kolega, jednako oduševljenih.

Ostavite komentar