Showbizz > Celebrity

EKSKLUZIVNO Otkrivamo DETALJE UGOVORA autora hita Vere Matović i Majkla Džordana: Honorar je TAJNA, sve se desilo skoro

Pevačica je ponosna na ovu saradnju

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

17/07/2024 > 13:49

podeli vest:

EKSKLUZIVNO Otkrivamo DETALJE UGOVORA autora hita Vere Matović i Majkla Džordana: Honorar je TAJNA, sve se desilo skoro
Foto: K1info/ATA Images/Shutterstock


Folk pevačica Vera Matović doživela je u svojoj karijeri nešto o čemu može malo ko sa estrade da se pohvali. Naime, slovenački košarkaš Luka Dončić pojavio se u reklami za brend Majkla Džordana, a u kojoj se čuje hit Vere Matović "Miki, Milane".

Ova saradnja je oduševila ceo region, a naš portal stupio je u kontakt sa direktorkom "Connect" agencije koja se bavi zaštitom autorskih prava, a koja je potpisala ugovor sa firmo koja stoji iza pomenute reklame.

Foto: AP Photo/Eric Christian Smith

 

- Nas je kontaktirala firma Majkla Džordana kao pablišera Nebojše Aleksića koji je autor ove pesme. Pre 20-ak dana smo ušli u pregovore što se tiče licenciranja autorskih prava našeg klijenta. Majkl Džordan je taj koji je sve isfinansirao. To je reklama za najnoviji model "Najk" patika, takozvanih "Džordanki". Mi smo to uradili na pravi način, kontaktirali smo našeg Nebojšu Aleksića, dogovorili se sve sa njim. On je pristao na to, tj, na uslove koji su oni dali - ispričala je Sanja Ćajić, direktorka "Connect" agencije, ali nije htela da na otkrije koliko je honorar dogovoren.

- Čast nam je i zadovoljstvo da je gospodin Aleksić jedan od članova našeg pablišing sistema. Takođe nam pričinjava veliku radost i ponos da smo imali privilegiju da napravimo saradnu sa gigantskim sportskim brendom Najk. Srećni smo i što imamo licencirane ugovore i sa "Netfliksom" - dodali su iz agencije.

Foto: K1info/Shutterstock/ATA Images

 

Podsećamo, Vera Matović se oglasila o celom ovom slučaju.

- To se sve sinoć dogodilo. Ranije je Luka Dončić uz svaku trojku puštao "Miki Milane", a pošto sad reklamira patike poželeo da bude ta pesma uz to. Devojka se javila kompozitoru Neši Aleksiću, iako su mu predložili da bude samo deo pesme, Luka je insistirao da bude cela numera. Samo mogu da kažem da bi to svako poželeo. Pa on ima samo 28 miliona fanova koji to prate, zvali su me iz Švajcarske, Nemačke, ma iz celog sveta i ex Jugoslavije. Pošto mnogo volim sport i pratim sve, između ostalog pratila sam i Dončića kao i Novaka, Divca, Jokića i našu Španovićku i Jelenu Janković i Anu Ivanović, čak i Moniku Seleš i Bobu Živojinovića. I fudbal i streljaštvo, vaterpolo i nema šta ne volim da ne ređam velikane i naravno Luku koji je zaista oduševio jer se pronašao u toj pesmi naš veliki Srbin sa Kosova. Prava su legalno tražili i dobili i jako mi je drago - rekla je Vera za "Kurir".

Bonus video:

 

Ostavite komentar