Showbizz > Celebrity

Tamara Milutinović BEZ dlake na jeziku o albumu Teodore Džehverović: "Može ona mnogo BOLJE"

Iskomentarisala je i potencijalni duet

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Dušan Panajotović

22/07/2024 > 12:36

podeli vest:

Tamara Milutinović BEZ dlake na jeziku o albumu Teodore Džehverović: "Može ona mnogo BOLJE"
pevačice Tamara Milutinović i Teodora Džehverović - Foto: ATA Images


Pevačice Tamara Milutinović i Teodora Džehverović nekada su bile članice ženske grupe "Đavolice". U tom periodu nisu imale najbolji odnos, a po izlasku iz grupe prekinule su svaki kontakt.

Tamara ovih dana boravi u Crnoj Gori, gde i nastupa. Komentarisala koje nove pesme se slušaju na crnogorskom primorju.

- Vrti se u Crnoj Gori moja „Cakum, pakum“; „Rio“ od Edite, Uroš Živković. To se najviše sluša ovde koliko mogu da primetim ovog leta - rekla je Tamara, a onda se dotakla novog albuma Džehverovićeve i ponovnog okupljanja grupe "Đavolice".

- Verovatno bi privuklo veliku pažnju da se okupe „Đavolice“ i da Teodora i ja opet radimo zajedno. Ispratila sam njen novi album. Ok je to, ali može ona mnogo bolje. Ja neke njene stare pesme baš volim, ovo novo je ok, ali može ona bolje - bila je iskrena Tamara.

Foto: Prvi red

 

Pevačica je priznala i da nema ništa protiv da sa Teodorom snimi duetsku pesmu.

- Zašto da ne, volela bih - bila je jasna Tamara.

Foto: ATA Images

 

Tamara je iskomentarisala i situaciju sa nastupa Tee Tairović kada dečko iz publike pruža ruku da joj da bakšiš, a kada ona pokuša da uzme novac, on ruku sklanja.

- U, koliko puta mi se to desilo. Kao on je faca. Zapravo, hoće da ispadne faca. Trudiš se da ne reaguješ u takvim situacijama. Ja se isključim iz toga. Onda kad se to desi, ni ne pogledam ga, ne dajem mu više na važnosti. Hteo si da ispadeš faca, e, pa sad ideš na ignor. Znaš, svi misle kako je pevačima ultra lako i da tu ne postoje nikakvi problemi. Ako izuzmemo momentat vožnje kolima po 8 do 10 sati do nekog mesta, vremena tek da se istuširaš i izađeš na binu, pa povratak u auto i isto toliko u kolima do druge lokacije do koje se putuje satima i satima, ima dosta psihički stresnih situacija. Onda na nastupu neki „fini“ gosti počnu da te maltretiraju, traže razne pesme, viču, da bi ih čuli na bini zašto „njihova“ pesma nije na reperturaru. Ma, svašta tu ima - iskrena je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar