Showbizz > Celebrity

BORA ČORBA otkazao sve KONCERTE zbog ZDRAVSTVENOG STANJA! Oglasio se bend i poslao SNAŽNU PORUKU

Zabrinuti fanovi, poželeli su Bori brz oporavak

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

20/08/2024 > 12:20

podeli vest:

BORA ČORBA otkazao sve KONCERTE zbog ZDRAVSTVENOG STANJA! Oglasio se bend i poslao SNAŽNU PORUKU
Foto: Facebook Printscreen


Tim Bore Đorđevića objavio je na Facebook stranici grupe "Riblja čorba" informaciju da je legenedarnom rokeru narušeno zdravlje.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima! - navodi se na zvaničnoj Facebook stranici grupe.

Zabrinuti fanovi, poželeli su Bori brz oporavak.

Podsetimo, frontmen grupe "Riblja Čorba" Bora Đorđević (71), zbog bolesti je otkazao i nastup za Novu godinu.

Inače, rok grupa Riblja čorba, koju predvodi pesnik i pevač Bora Đorđević, juče je proslavila rođendan, na šta je podsetila na društvenim mrežama objavom da je osnovana 15. avgusta 1978. godine.

Foto: Facebook Printscreen

 

Na zvaničnom sajtu Riblje čorbe je navedeno da je tada "u beogradskoj kafani 'Šumatovac' održan prvi radni sastanak Đorđevića i njegovog starog poznanika (basiste) Miše Aleksića (1953-2020)", u prisustvu gitariste Rajka Kojića (1956-1997).

- Nekome sa strane ovaj sastanak mogao je da izgleda kao desetine drugih u kafani u kojoj su se skupljali beogradski muzičari toga doba - podsetio je u tekstu na sajtu benda bubnjar Miroslav Vicko Milatović.

Prema njegovim rečima, to je bila "svojevrsna berza za zapošljavanje - muzičari su se tražili i nudili za razne tezge, projekte, ozbiljne i manje ozbiljne poslove, tu su se prodavali instrumenti, pesme i tekstovi."

Ostavite komentar