Showbizz > Celebrity

Goga Sekulić se oglasila nakon saobraćajne nezgode: Pokazala kako izgleda, pa otkrila: Vozač je prošao NEKAŽNJENO

Zahvalila je prodici, kolegama i fanovima na podršci.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

06/09/2024 > 15:20

podeli vest:

Goga Sekulić se oglasila nakon saobraćajne nezgode: Pokazala kako izgleda, pa otkrila: Vozač je prošao NEKAŽNJENO
Foto: ATA Images


Folk pevačica Goga Sekulić povređena je u ponedeljak 2.septembra kada je na pešačkom prelazu koji je prelazila kao pešak na nju naleteo automobil kojim je upravljao dostavljač hrane. Medicinska pomoć joj je pružena na licu mesta, a onda je prevezena u Urgentni centar, gde je ustanovljeno da nema krvarenja i prelome, pa je puštena na kućni oporavak.

Četiri dana nakon nezgode obratila se javnosti putem društvene mreže Instagram.

- Dragi moji, u ponedeljak sam doživela saobraćajnu nezgodu na pešačkom prelazu, gde sam uredno čekala da pređem ulicu. Zahvalna sam Bogu što sam živa i što sam bila sama, dok je dete bilo u vrtiću. U Urgentnom centru sam obavila pregled celog tela radi provere. Trenutno se osećam čudno, ali sam svesna, bez krvarenja i preloma, iako sam ugruvana i imam jake bolove - napisala je Goga, pa dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

-  Želim da apelujem na nadležne organe da reaguju na ponašanje dostavljača hrane. Bahato se ponašaju, voze po trotoarima i ne poštuju saobraćajne znakove. Važno je da zaštitimo našu decu i voljene osobe i sprečimo potencijalno gore ishode. Ostao mi je urezan hladan pogled vozača koji me je udario. Nažalost, sutradan je taj vozač nastavio svoj posao bez ikakvih posledica, što zaista ne mogu da razumem. Na sreću, dobrih ljudi još uvek ima - oni su pozvali policiju i Hitnu pomoć na vreme.

Pevačica je potom uputila zahvalnost medicinskom osoblju i svima koji su joj uputili podršku zbog nezgode koja ju je zadesila.

- Hvala doktorima i sestrama na profesionalizmu i brzini. Zakazane nastupe i promociju mog novog albuma nastaviću nakon oporavka.Čuvajte se! P.S. Hvala porodici, prijateljima, saradnicima, kolegama i mojim fanovima na podršci i lepim rečima - zaključila je Sekulićeva.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar