Showbizz > Celebrity

Novi SKANDAL u kraljevskoj porodici: Princ Vilijam KRŠI PRAVILA, a njegove slike OBILAZE INTERNET

Britanski prestolonasednik je posetio novu izložbu u Sači galeriji u Londonu.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

13/09/2024 > 13:34

podeli vest:

Novi SKANDAL u kraljevskoj porodici: Princ Vilijam KRŠI PRAVILA, a njegove slike OBILAZE INTERNET
Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant


Princ Vilijam je izazvao raznovrsne reakcije svojim novim imidžom. Pokazao je svoju urednu bradu koju nosi već nekoliko nedelja.

On je svoju bradu pokazao u videu sa Kejt Midlton već početkom avgusta. To je privuklo pažnju mnogim njegovim obožavateljkama, koje su u komentarima pisale kako ne treba nika da je obrije. Čini se da je princ te želje odlučio da ispuni.

Te slike su obišle internet, a na društvenoj mreži "X", nekadašnjoj Tviter, korisnice su pisale komentare o tom novom imidžu: ''Baš mu dobro stoji'', ''Mrzim brade, ali na Vilijamu izgleda odlično...'', ''Nadam se da će je zauvek ostaviti'', ''Vils, nemoj se više nikad brijati!'', pisale su mu.

Prvi put je pokazao bradu na svom Instagram profilu u videu koji je snimio sa suprugom Kejt Midlton. Na taj način njih dvoje su čestitali britanskim sportistima za uspeh na Olimpijskim igrama ove godine. Iako je na snimku Kejt, koja je bolesna, najveće iznenađenje je bila upravo njegova brada i izgled. Ispod te objave nizali su se komentari:  ''Era Vilijama s bradom je opet tu!!!'', ''Vau, brada, puštaj je i dalje'', ''Kako mu dobro stoji brada'', ''Willijamu baš pristaje brada, voleo bih da ovako ostane''.

On je već nosio bradu 2008. godine, a mnogi su se vrlo rastužili kad ju je obrijao. 

Poznato je da u kraljevskoj porodici brade nisu dozvoljene, tako je princ Haris molio kraljicu Elizabetu da za svoje venčanje sa Megan Markl ne obrije bradu, prenosi Dejli Mejl. Takođe, princ Hari je prvi u kraljevskoj porodici koji nosi bradu nakon 125 godina.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar