Showbizz > Celebrity

Jovana i Željko Joksimović slave 10 godina braka! Ova sitnica je bila presudna za njihovu ljubav kao iz bajke

Brak Željka i Jovane Joksimović uvek je u centru pažnje

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

15/09/2024 > 13:04

podeli vest:

Jovana i Željko Joksimović slave 10 godina braka! Ova sitnica je bila presudna za njihovu ljubav kao iz bajke
Foto: K1info


Jovana i Željko Joksimović su se pre 10 godina zavetovali pred Bogom, a voditeljka je danas na Instagramu supugu čestitala godišnjicu emotivnom objavom. 

Ovaj poznati par već godinama uživa u skladnom braku u kojem su dobili troje dece, a Željko se jednom prilikom prisetio početka njihove veze i jedne simpatične anegdote.

Foto: K1info

 

- Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila u automobilu, i sećam se da je imala neki super automobil. Vozi me, a ja otvorim ladicu čisto da vidim što ima napred, kad ono neki divljaci, CD-ovi na kojima ništa ne piše, i vidim, moj CD! Kažem: 'Čekaj, čekaj, pa ti slušaš mene!'. I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vreme, ali kad sam vidio CD to je bilo to - rekao je tada Željko. 

Jovana i Željko Joksimović u ljubavi su punih 15 godina, a njihova priča počela je još dok su zajedno vodili program na "Evroviziji" 2008. godine. Danas oni nisu samo životni, već i poslovni parneri.

Otkako su se 2012. venčali na Maldivima, njihov odnos deluje bajkovito, a to su želeli i javno da potvrde nakon dve godine, kada su obnovili bračne zavete. 

Da neguju  ljubav i strogo je čuvaju od očiju javnosti svima je poznato, međutim, neretko umeju da nežne reči upute jedno drugom i putem svojih drušvtenih mreža. Upravo tako je Jovana i čestitala godišnjicu suprugu Željku, što je mnoge raznežilo. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar