Showbizz > Celebrity

Ovako IZGLEDA prava DAMA - Nina Seničar ZASENILA holivudske ZVEZDE

Dok su se ostale lepotice utrkivale koja će imati manje garderobe na sebi, Nina je izgledala bajkovito u haljini do zemlje

Autor: K1info/mondo.rs

16/10/2022 > 21:50

podeli vest:

Ovako IZGLEDA prava DAMA - Nina Seničar ZASENILA holivudske ZVEZDE
Foto: ATA Images


Nina Seničar se pojavila u balskoj haljini na jednom gala događaju u Los Anđelesu i elegancijom i stilom postidela velike zvezde Holivuda.

Jedna od najpoznatijih srpskih manekenki, Nina Seničar, pojavila se na gala događaju u organizaciji "Academy Museum of Motion Pictures" u Los Anđelesu, a na svečanost je došla izgledajući kao milion dolara!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Pelepa Nina se savršenim stajlingom istakla među brojnim poznatim damama, kao što su Olivija Vajld koja se pojavila praktično polugola na ovom događaju, Lora Dern, Amal Kluni, Kaja Gerber i mnoge druge.

U pratnji supruga, američkog glumca Džeja Elisa za koga se udala ovog leta u prelepoj Toskani i sa kojim ima dvododišnju ćerkicu Noru Grejs, lepotica je blistala u raskošnoj balskoj haljini zagasitocrvene boje.

Interesantni detalji na korsetu i neobična mašna na struku istakli su izvajanu biste prezgodne Srpkinje, čije slike sa letovanja u minijatrnom bikiniju su zapalile društvene mreže.

 

 

 

.

Ostavite komentar