Showbizz > Celebrity

SERGEJ TRIFUNOVIĆ posvađao se sa ženom zbog pokojnog BORE ČORBE? Isplivali SVI DETALJI

Podsetimo, Sergej je pozvao policiju i rekao da trpi nasilje od supruge Isidore koja navodno preti da će "sve po stanu polomiti"

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Mina Duduković

23/10/2024 > 10:43

podeli vest:

SERGEJ TRIFUNOVIĆ posvađao se sa ženom zbog pokojnog BORE ČORBE? Isplivali SVI DETALJI
Foto: Instagram printscreen/whistler_dick


Sergej Trifunović sinoć se žustro posvađao sa suprugom Isidorom u stanu gde žive, zbog čega je reagovala i policija.

On ju je prijavio za nasilje u porodici, ali nije bilo elemenata za to.

Razlog svađe, kako nezvanično saznaju domaći mediji, je taj što ona više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj pravi od kad su se venčali.

Do najnovije svađe je navodno došlo zbog toga što je ona poludela, jer se njegovo ime provlači po novinama zbog haosa sa organizacijom konncerta u čast Bore Čorbe, pišu mediji.

Foto: Instagram printscreen/whistler_dick

 

 

Navodno haos je nastao kada se on vratio sa promocije Sajsi MC, a koja je održana na istom mestu gde će on praviti koncert Bori u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos, navode domaći mediji.

Inače, ekipa emisije "In3gantno" snimila je Sergeja sinoć, samo dva sata pre nego što se dogodio incident i to u jednom gradskom lokalu.

Foto: Instagram printscreen/whistler_dick

 

Podsetimo, Sergej je pozvao policiju i rekao da trpi nasilje od supruge Isidore koja navodno preti da će "sve po stanu polomiti".

Svađa se dogodila oko 22 sata u stanu na Voždovcu. Međutim, tužilac Drugog OJT je utvrdio da nema elemenata krivičnog dela iz oblasti nasilja u porodici. Trifunović i supruga su se posvađali, a kada je on rekao da će je napustiti ona je počela da mu preti.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar