Showbizz > Celebrity

Uručenje godišnje nagrade "Godum"! BAJAGA dobio NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO

Bajaga je emotivnim rečima opisao značaj ove nagrade

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

24/10/2024 > 21:44

podeli vest:

Uručenje godišnje nagrade "Godum"! BAJAGA dobio NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO
Foto: K1info


Udruženje muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije uručilo je godišnje nagrade "Godum" u Ustanovi kulture "Vuk". Tokom večeri zapevali su dobitnici nagrada, među kojima je Momčilo Bajagić Bajaga, kom je pripala nagrada za životno delo.

Bajaga je emotivnim rečima opisao značaj ove nagrade, ističući da je posebno ponosan na to što ona dolazi od kolega koji su strukovno upoznati sa muzičkim izazovima.

Specifično je ove godine to što ove godine nagrada za rok muziku nosi naziv po preminulom Bori Đorđeviću, koja je uručena Nikoli Vranjkoviću. Bajaga, preplavljen emocijama, nije želeo da razgovara o gubitku prijatelja koja je verovatno i dalje bolna tema za njega.

Nagrada za najuspešnijeg pop izvođača pripala je pevačici Tijani Bogićević, koja je, prema žiriju, "sinonim za emotivnost na sceni". Ona je pred bublikom izvela svoju pesmu "Krila od dima", a istakla je i da se oseća prirodnije u društvu rok muzičara, za razliku od
estradnih.

Koncert YU grupe i benda "Neverne bebe" 

Na dodeli sreli smo Vladana i Milana Đurđevića iz benda Neverne bebe. Rok postava najavljuje koncert koji će održati u februaru sledeće godine u beogradskoj MTS Dvorani, a mi smo iz prvog reda saznali i šta publiku očekuje na tom događaju.

Kad je reč o koncertima, uskoro nas očekuju i dva jubilarna od čuvene YU grupe u istom prostoru.

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar