Showbizz > Celebrity

OVO je DOKAZ da se Megan i Hari RAZVODE! Sve je OBELODANJENO OVIM POSTUPKOM princa Vilijama

Najnoviji postupak princa Vilijama je dokaz da se Megan i Hari stvarno razvode

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

27/10/2024 > 16:43

podeli vest:

OVO je DOKAZ da se Megan i Hari RAZVODE! Sve je OBELODANJENO OVIM POSTUPKOM princa Vilijama
Megan Markl i Princ Hari - Foto: Shutterstock


Danima svetski i domaći mediji špekulišu o braku princa Harija i Megan Markl. Javnost priča čak i da su podneti papiri za razvod, kao i da mlađi sin Čarlsa i Dajane želi da se pomiri sa ocem i bratom i obnovi nostove koje su srušili 2020. godine kada je sa svojom izabranicom napustio Veliku Britaniju i sve plemićke dužnosti da bi život nastavio u Kaliforniji.

Poslednji postupak princa Vilijama mnogima je signal da je pomirenje na pomolu, a samim tim i krah braka Megan i Harija.

Kako piše "Dejli Mejl", princ Vilijam je posle punih šest godina javno izgovorio ime svog mlađeg brata, što su mnogi shvatili kao potvrdu insinuacija da želi da se vrati u porodično gnezdo - ali bez svoje i dalje zakonite supruge, sa kojim ima dvoje dece - princa Arčija i princezu Lilibet.

Samostalna pojavljivanja u javnosti i tumačenja u medijima ko dobija decu u slučaju razvoda bili su povod sa ozbiljne sumnje, a postupak princa od Velsa mnogi su doživeli kao dokaz za javna nagađanja o kraju jedne velike ljubavi.

Foto: Tanjug/AP

 

Hari je često usamljen u braku

Autorka biografija britanske kraljevske porodice, Angela Levin, analizirajući nedavna dešavanja, istakla je da se Hari često oseća usamljeno i marginalizovano u braku, kao i da već neko vreme razmišlja o obnovi veza s članovima porodice i prijateljima, te da više ne želi da svoju suprugu uključuje u važne trenutke u životu i upravo su iz njene izjave za špansku "Marku" raširile premise da pomirenje među braćom znači rastavu od Megan Markl.

Vilijam pomenuo Harija u svom dokumentarcu

A da svog brata Vilijam konačno pomene javno, morao je da se desi i još jedan značajan povod. Obraćajući se u novom dokumentarcu, princ od Velsa prepričava kako je princeza Dajana odvela njih dvojicu u prihvatilište za beskućnike u Londonu dok su bili deca, kako bi im pokazala realnost života van palate.

Film pod nazivom "Princ Vilijam: Možemo zauvek rešiti problem beskućnika", uključuje dirljive i do sada neviđene fotografije Vilijama i Dajane u prihvatilištu "Pasidž" u Vestminsteru.

Na jednoj fotografiji, nastaloj 14. juna 1993. godine, samo nekoliko dana pre njegovog jedanaestog rođendana, mladi princ je uslikan kako pažljivo igra šah sa beskućnikom u prihvatilištu.

Dokumentarac ponovo okuplja braću - pa makar i na ekranu i to posredstvom stare fotografije tokom njihove posete prihvatilištu 1993. godine.

Majka nas je odvela u prihvatilište

- Moja majka je odvela u prihvatilište je i Harija i mene. Nikada pre nisam bio na takvom mestu i bio sam pomalo uznemiren u vezi sa onim što će nas dočekati - objašnjava Vilijam, pa dodaje:

- Mama je radila svoj uobičajni posao, trudila se da svi osećaju opušteno i šalila se sa svima. Sećam se dobrih razgovora, igranja šaha i ćaskanja. Tu sam upoznao ljude koji ti promene perspektivu i pogled na život - zaključio je on. 

Emotivni uvod ističe kako strast princa od Velsa za suzbijanje beskućništva potiče iz sećanja na njegovu majku. Film naglašava kako su traume i raspad porodice česti uzroci takvog žviotnog razvoja, što je nešto što je Vilijam, nažalost, dobro upoznao.

Vilijam poslednji put javno govorio o Hariju 2018. godine

Sve do ovog filma, "Dejli Mejl" piše da Vilijam nije pomenuo ime svog brata princa Harija u javnosti ili nekom intervjuu još od 2018. godine, kada su dva princa zajedno sa princezom od Velsa i Megan Markl govorili za medije na forumu Kraljevske fondacije.

Iz priloženog u filmu vidimo da je Vilijam ozbiljan u nameri da ostavi svoj trag, ali i da ponovo okupi porodicu.

- Osećam da sa svojim položajem i putem svojih platformi treba da uvodim promene -  kaže on. 

Foto: Chris J. Ratcliffe/Pool via AP

 

Princ Vilijam ne reaguje na kritike

Producenti filma takođe suočavaju Vilijama sa kritikama da njegovo bogatstvo i (brojne) rezidencije čine ga nepodobnim za vođu projekta za beskućnike.

- Mislim da bih, ako bih odgovarao na svaku kritiku, bio ovde ceo dan. Kritike te podstiču na napredak. Mislim da je ispravno postaviti pitanja, ali na kraju dana mi nastavljamo da donosimo promene, nadu i optimizam na mesto koje, iskreno, veoma dugo nije imalo ništa od toga. Nadam se da mogu doneti nešto što nikada pre nije urađeno - izjavio je prestolonaslednik, a dvodnevni dokumentarac će biti emitovan u sredu, 30. i četvrtak, 31. oktobra.

Da li će ova pružena ruka pomirenja biti prihvaćena i da li kraj jedng odnosa znači obnovu drugog, kako se špekuliše, saznaćemo u budućnosti jer mediji budno prate sve korake britanskih prestolonaslednika, ali i dešavanja u njihovim bračnim životima. Iako nema zvanične potvrde, izjave izvora i bliskih saradnika kraljevske porodice definitivno ukazuju da se među nosiocima krune nešto značajno dešava i sprema.

 

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar