Showbizz > Celebrity

Elton Džon OBJAVIO DA NAPUŠTA Twitter, REAGOVAO Ilon Mask

Muzičar, koji se trenutno nalazi na svojoj oproštajnoj svetskoj turneji, kao razlog odlaska naveo je nedavnu promenu politike Twittera

Izvor: K1info/index.hr

10/12/2022 > 19:53

podeli vest:

Elton Džon OBJAVIO DA NAPUŠTA Twitter, REAGOVAO Ilon Mask
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP


Čuveni britanski muzičar Elton Džon napustio je u petak Twitter, pridruživši se nizu slavnih osoba koje su otišle sa te društvene mreže posle kupovine od strane milijardera Ilona Maska.

"Celog života sam težio da koristim muziku kako bih zbližio ljude. Ipak, ožalošćen sam kada vidim kako se dezinformacije koriste da bi se naš svet podelio", objavio je muzičar na Twitteru, gde ga prati više od 1.1 miliona ljudi.

"Odlučio sam da više ne koristim Twitter, s obzirom na njihovu nedavnu promenu politike koja će omogućiti da dezinformacije cvetaju bez kontrole", dodao je Elton Džon.

Sedamdesetpetogodišnji aktivista i pevač pridružio se dugoj listi poznatih i slavnih koji su nedavno napustili Twitter, uključujući manekenku Điđi Hadid, scenaristkinju, rediteljku i producentkinju Šondu Rajms i bivšeg gitaristu sastava The White Stripes Džeka Vajta.

"Volim vašu muziku. Nadam se da ćete se vratiti. Postoje li neke posebne dezinformacije koje vas brinu?", napisao je Mask u odgovoru na Džonovu objavu u petak.

 

Ostavite komentar