Showbizz > Prvi Red

Haris Džinović EKSKLUZIVNO za "Prvi red" o RAZVODU od Meline: Evo šta je PRAVA ISTINA i kako se oseća zbog kraha braka

Nema problem da izađe u javnost, jer smatra da nema zbog čega da se krije

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

09/02/2024 > 19:16

podeli vest:

Haris Džinović EKSKLUZIVNO za "Prvi red" o RAZVODU od Meline: Evo šta je PRAVA ISTINA i kako se oseća zbog kraha braka
Foto: K1info/ATA Images


Folk zvezda Haris Džinović glavna je tema u regionalnim medijima proteklih nedelja i to zbog saznanja da su on i njegova supruga, poznata dizajnerka Melina Džinović, rešili da okončaju deceniju dug brak.

Mnogo priča provlači se u medijima kao razlog rastanka, a poznat par se do sada nije oglašavao o ovoj temi. Harisa Džinovića ekipa emisije "Prvi red" u jeku priča o razvodu pronašla je na Jahorini gde je imao zakazan nastup. Pre druženja sa publikom stao je pred našu kameru i otvoreno govorio o onome sa čim se suočava u proteklom periodu.

Foto: K1info/ATA Images

 

Kaže da se dobro nosi sa medijskim napisima.

- Ja se osećam odlično. Debedeset posto nije istina. deset jeste. Uglavnom novinari po svojim kancelarijama pišu ono što oni hoće, a najdraža rečenica mi je kad kažu "izvor blizak porodici". Dakle, nazoveš mene, pitaš me, šta je, kako je, ja ti kažem i dobiješ pravu informaciju, a ne slažeš iz svoje glave šta bi trebalo da bude - rekao je na početku Haris za "K1" televiziju, a  na pitanje da nam tokrije razlog rastanka od supruge poručio je:

- Na ta pitanja ne odgovaram, jer je to čisto stvar porodična, intimna, to ne treba da se deli sa javnošću.

Danima brojne medijske ekipe čekaju ispred njegovog doma na Senjaku kako bi ga uslikali ili dobili komentar, a evo kako se i sa tim bori.

- Sednem u auto i odem. Mogu četiri dana da sede i šta sad. Nemam ja putera na glavi, ni oraha u džepu, prema tome, izađem uzdignute glave, šta je tu problem? Nikad se nisam sakrivao, nikad nisam ništa radio da bih se morao sakrivati - istakao je pevač, koji je za "Prvi red" govorio i o nekim lepšim temama, što ćete čuti u prilogu koji se nalazi u okviru teksta.

Ostavite komentar