Showbizz > Prvi Red

Evo sa kojim IZAZOVIMA se susreću POZNATE LIČNOSTI U RODITELJSTVU! Ana Rajković iznenadila sve OVOM IZJAVOM

Na vrlo značajnu temu - roditeljstva - razgovorali smo sa Anom Rajaković, Ivanom Mileusnićem i Tijanom Pricom

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

05/07/2024 > 20:15

podeli vest:

Evo sa kojim IZAZOVIMA se susreću POZNATE LIČNOSTI U RODITELJSTVU! Ana Rajković iznenadila sve OVOM IZJAVOM
Foto: K1info


Roditeljstvo je danas izazov, ali bez obzira na sve, porodica je uvek u modu. Ono što je je najveći izazov današnjice jeste da škola za roditelje ne postoji, te se treba suočiti sa svim izazovima koje roditeljstvo nosi sa sobom. Da li je to tako i šta javne ličnosti kažu na ovu temu, pokušali smo da saznamo na jednom prestoničkom događaju na kom su se pojavile poznate mama.

Reprezentativac Predrag i njegova supruga Ana Rajković nedavno su saopštili javnosti da će se treći put ostvariti u ulozi roditelja.
Devojčica stiže krajem avgusta, a mlada mama ovom prilikom podelila je sa nama koliko se raduje dolasku devojčice, nakon dva
dečaka, da li su uspeli da se dogovore oko imena kao i to kako izgleda jedan sasvim običan dan u njihovoj porodici. Nismo mogli da se ne doatknemo fudbaleske reprezentacije. 

Među poznatim mama, zatekli smo tatu, koji je pre nekoliko dana dobio drugo dete, koreografa Ivana Mileusnića i našu kolegnicu Tijanu Pricu. Pogledajte dole u videu koliko svima njimka roditeljstvo pada teško. 

 

Bili poznati ili ne, roditeljstvo je danas definitivno izazov. Ono u čemu su svi saglasni jeste da bi razvoj bio uspešan, detetu je potrebno sigurno i podsticajno okruženje, koje ga razume i podržava, okruženje u kome se oseća spokojno, kome pripada, u kojem može da istražuje, uči i bude uspešno.

 

Ostavite komentar