Showbizz > Prvi Red

Rada Manojlović nakon 8 godina objavila novi album! Za Prvi red govori o novim pesmama, Milanu Stankoviću, Saši Popoviću

Milan Stanković ostao je pevačici velika podrška i prijatelj nakon raskida, a pomagao joj je tokom stvaranja novog albuma

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

24/09/2024 > 20:01

podeli vest:

Rada Manojlović nakon 8 godina objavila novi album! Za Prvi red govori o novim pesmama, Milanu Stankoviću, Saši Popoviću
Foto: Prvi red


"Bum bum", "Marš u kola" i "Prva dama" samo su neke od pesama koje se nalaze na novom albumu folk zvezde Rade Manojlović koji je objavila na svoj rođendan 25. avgusta. Ipak, jedna pesma je puštena u etar dan kasnije. Reč je o numeri Nisam drogirana za koju je tekst napisala čuvena autorka Marina Tucaković.

Čini se da je najveću pažnju izazvala balada Baksuze. Upravo ovu pesmu Radine koleginice objavile su na svojim Instagram profilima u znak podrške Manojlovićevoj. Fanovi Rade Manojlović navijaju da pevačica nakon albuma zakaže veliki solistički koncert. Pevačica to ima u planu za narednu godinu i ovog puta biće pametnija kada je reč o finansijama.

Milan Stanković ostao je pevačici velika podrška i prijatelj nakon raskida. Pomagao joj je tokom stvaranja novog albuma i nedavno joj se javio da joj prenese utiske.

Foto: Prvi red

 

Rada Manojlović nakon 8 godina objavila novi album

Mnoge javne ličnosti zabrinute su ovih dana zbog zdravstvenog stanja estradnog maga Saše Popovića. Rada je jedna od onih koje su pružile podršku njemu i njegovoj supruzi Suzani Jovanović.

Nekadašnjoj učesnici takmičenja Zvezde Granda sada je glavni cilj da nove pesme što bolje ispromoviše na nastupima. Kako kaže, nove pesme pevaće i na ispraćajima u vojsku.

Bilo kako bilo, uvereni smo da je uspeh čeka i da će novi album biti prava uvertira za beogradski spektakl naredne godine koji će ekipa Prvog reda pratiti kao drugačije nego iz prvog reda.

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar