Showbizz > Prvi Red

NOVA PREDSTAVA oduševila BEOGRADSKU PUBLIKU: Velika i ozbiljna priča u JEDNOM PRESTONIČKOM HOTELU

Danima se priča po gradu da li su Stefan Radonjić i Srna Lango novi emotivni par?

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

30/09/2024 > 16:03

podeli vest:

NOVA PREDSTAVA oduševila BEOGRADSKU PUBLIKU: Velika i ozbiljna priča u JEDNOM PRESTONIČKOM HOTELU
Foto: Prvi red


Održana je premijera predstave "YU Turneja" u jednom prestoničkom hotelu, na kojoj su se, pored glumaca, našla mnoga poznata imena sa javne scene, poput Ivana Dudic, Brankica Sebastijanovic, Milica Milša

Glavni glumci ovog pozorišnog komada su Srna Lango i Stefan Radonjić, a kao što neretko biva, zajednički rad zbliži saradnike i na privatnom planu, tako je počelo i da se spekuliše o njihovom emotivnom odnosu. 

- Ova predstava nosi jednu veliku i ozbiljnu priču i ozbiljne glumačke zadatke, kao i dubok odnos između dvoje ljudi. Taj odnos mi namerno stavljamo u kontekst gde smo bliže publici i krećemo se kroz publiku, tako su oni apsolutni učesnici sa nama - rekao je glumac. 

Foto: Prvi red

 

Na premijeri našla se glumica Ivana Duduć, koja je ovom prilikom govorila o mnogim aktuelnim temama u društvu koleginice Brankice Sebastijanović. Ivana je nedavno tvrdila da joj je telefon bio hakovan, pa je ovom prilikom provogorila na tu temu.

- Pao mi je iCloud na telefonu i onda je sam počeo da šalje ljudima poruke na engleskom jeziku. Jednom poznaniku, influenseru, sa kojim sam sarađivala, moj telefon je na engleskom njemu napisao "Koliko imaš godina". Poslao mi je tri znaka pitanja... - rekla je glumica, a potom su glumice zajedno komentarisale i svoje omiljene glumce, samim tim su otkrile i sa kojim glumcem bi snimile film. 

Ceo razgovor sa njima, Srnom Lango, Stefanom Radonjićem i ostalim prisutnima na premijeri možete pogledati u videu ispod teksta.

Ostavite komentar