Showbizz > Prvi Red

Ilda Šaulić otkrila šta sprema za koncert u Beogradu, pa priznala: "Umem da PLANEM!" (VIDEO)

Pevačica je govorila i o koncertima kolega

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

01/10/2024 > 15:02

podeli vest:

Ilda Šaulić otkrila šta sprema za koncert u Beogradu, pa priznala: "Umem da PLANEM!" (VIDEO)
Foto: Prvi red


Popularna pevačica narodne muzike Ilda Šaulić obradovaće svoju publiku 10. oktobra koncertom u "MTS" dvorani na kojima vredno radi. 

Našu ekipu ugostila je na probi sa bendom gde je priznala da je perfekcionista i da zbog toga ume da plane.

- Umem ja da planem, da odreagujem u trenutku, ali volim da na najlepši način se stabilizujem i dobijem ono što želim. Uključeno je mnogo ljudi od kojih zavisiš na neki način, moraš sa njima da iskoordiniraš da bi to sve bilo kako treba, ali verujem da su svi profesiomalci, da znaju šta rade i da to što ja tražim, a ne tražim mnogo, će ispuniti - rekla je plavokosa pevačica, pa se dotakla koncerata svojih kolega.

Foto: Prvi red

 

- Tea Tairović je imala dva velika koncerta u Areni, nisam bila, nismo bili u Beogradu, Emi je bio rođendan i bili smo na putu. Volela bih da budem na koncertu Mirze Selimovića, volim kako on peva. U Sava centru će biti Amira Meduljanin, nju jako volim, Snežana Đurišić, ima dosta lepih dešavanja. Aleksandra Prijović se podrazumeva, volim što se dešavaju takve stvari - rekla nam je Ilda, a šta je još ispričala pogledajte klikom na naš prilog iz "Prvog reda".

 

Ostavite komentar