Showbizz > Prvi Red

Rođendan poznatog frizera iz PRVOG REDA: Bilo je komentara upućenih KARLEUŠI... Evo O ČEMU se radi! (VIDEO)

Mnoge javne ličnosti su prisustvovale slavlju, bilo je zanimljivih poklona, ali i škakljivih tema...

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

08/10/2024 > 17:30

podeli vest:

Rođendan poznatog frizera iz PRVOG REDA: Bilo je komentara upućenih KARLEUŠI... Evo O ČEMU se radi! (VIDEO)
Foto: ATA Images


Pod svetlima jednog prestoničkog lokala, glamuroznom proslavom, Stevan Radivojević obeležio je svoj 30. rođendan. Stevan je svoju reputaciju stekao svojim frizurama, koje ulepšavaju mnoge zvezde sa javne scene. Zvanice su spojile brojne njegove saradnike, poput Svetlane Cece Ražnatović, Aleksandre Mladenović, Mie Borisavljević, Slađe Allegro...

S obzirom na to da Ceca nije bila raspoložena za razgovor sa novinarima, poznati frizer otkrio je detalje o spektakularnom koncertu na Ušću, koji će biti održan u junu sledeće godine.  

Foto: ATA Images

 

- Ja se više od nje spremam za Ušće - rekao je Stevan kroz smeh i dodao: 

- Odavno smo krenuli sa pripremama. Danas smo pričali malo i o stajlinzima, a ja karijerno baš iščekujem to "Ušće 3", jer prethodna dva ja nisam radio i to će biti velika kruna moje karijere. Ja sam je za tu priliku zamislio da bude jedna lepa skupa klasika. Veliki broj ljudi je uključen u to...

Foto: ATA Images

 

Gosti su uglavnom svoje poklone donosili u kovertama, a među najkreativnijim istakla se pevačica Višnja Petrović, koja je frizeru poklonila kornjaču.

Kad je reč o poklonima, jedna pevačica prokomentarisala je i one skupocene koje je Jelena Karleuša dobila od jutjubera Bake praseta na lajvu, koji je održan 6. oktobra u večernjim časovima. Taj komentar možete videti u videu ispod teksta, kao i kako je rođendan izgledao iz Prvog reda.

 

 

 

Ostavite komentar