Showbizz > Prvi Red

"Vratio sam se u RAT, jer na GROBLJU nije moglo da se PREŽIVI...": Prijovićka u PRVOM REDU na predstavi Enisa Bešlagića!

Predstava "Da sam ja neko" imala je beogradsku premijeru.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

10/10/2024 > 18:30

podeli vest:

"Vratio sam se u RAT, jer na GROBLJU nije moglo da se PREŽIVI...": Prijovićka u PRVOM REDU na predstavi Enisa Bešlagića!
Foto: Prvi Red


Poznat po svom talentu i harizmi, glumac Enis Bešlagić u Beogradu je premijerno izveo svoj stand-up nastup u MTS Dvorani, pod nazivom "Da sam ja neko". Karakteristično za premijeru, glumci i gosti prošetali su crvenim tepihom.

Ova predstava je dobila naziv po životnom iskustvu glumca, dok je radio na groblju i tad odlučio da postane neko.

 - Kad sam bio izbeglica u ratu, jedno godinu dana, vratio sam se, jer na groblju nije bilo šanse da preživim - kroz smeh je rekao glumac  i dodao:

- Ja sam stekao iskustvo, koje je meni posle za života vredelo mnogo i bilo mi neka motivacija. Shvatio sam šta znači život i koliko ga treba ceniti, voleti, svaki dan se buditi srećan i gledati u ljudima šta je dobro.

Foto: Prvi red

 

Pre nekoliko dana putem Instagrama objavivši plakat predstave "Da sam neko" oglasila se Aleksandra Prijović. Na događaju zatekli smo i nju, ali, iako je prošetala crvenim tepihom, nije želela da razgovara sa predstavnicima sedme sile.

A ako niste bili u prilici da ispratite premijeru, sledeći stand up nastup Enisa Bešlagića zakazan je za 22. decembar. 

U prvim redovima, pored Aleksandre Prijović, našle su se brojne glumačke zvezde poput Dragana Bjelogrlića, Nebojše Dugalića, Aleksandra Srećkovića Kubure, itd.

Kako je premijera izgledala iz Prvog reda, možete videti u videu, koji se nalazi nastavku teksta.

 

Ostavite komentar