Showbizz > Prvi Red

Gde je i šta radi Tihomir Tepić? Šarmantni voditelj bio je u PRVOM REDU pa progovorio o Saši Popoviću...

Deset godina bio je voditelj najgledanije emisije u regionu...

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

10/10/2024 > 20:00

podeli vest:

Gde je i šta radi Tihomir Tepić? Šarmantni voditelj bio je u PRVOM REDU pa progovorio o Saši Popoviću...
Foto: Prvi Red


Dvehiljadite godine ovog veka ostale su upamćene po emisijama "Grand šou" i "Grand parada". Na velelepnoj sceni pomenute dve emisije u ovom periodu gledali smo godinama šarmantnog voditelja Tihomira Tepića.

Foto: Prvi Red

 

Ovih dana na male ekrane vraćaju se mnogi stari TV formati, pa publika priželjkuje i čuveni Grand šou sa starom postavom voditelja. Zanimljiv podatak je taj da je Tihomir na mesto domaćina "Grand šoua" 2005. godine došao nakon audicije za voditelje koju je organizovao Saša Popović glavom i bradom.

- To je krenulo od audicije, na koju sam ja vodio jednu koleginicu. Posle nekog vremena izašla je divna Ines Gavrilović i rekla je: "Ja se izvinjavam svim damama, koje su došle večeras, ali nama ne treba ženskih voditelja, jer nas ima pet i trebaju nam muškarci." Ja sam tu u nekoj šali skinuo nekoj ženi onaj redni broj i ušao unutra - rekao je voditelj.

Poznato je da je Saša Popović veliki profesionalac, ali da je prema zaposlenima u "Grandu"umeo da bude i strog. Tako jednom prilikom Dragana Katić ispričala da je pre svake nove sezone Grand šoua morala da se meri, jer je Saši bilo bitno da voditelji budu vitki. Tepić je ispričao svoje iskustvo o tome.

Foto: ATA Images

 

-Ja kad sam došao u "Grand" nisam očekivao da će posao da bude suženiji i da će se manje tražiti od nas. Saša Popović je suvi profesionalac i on tačno zna šta misli - rekao je Tepić.

Grand šou je emisija koja se prvi put emitovala 1998. godine na Pink televiziji. Poslednje izdanje emitovano je 2015. godine, a pored Tihomira vodili su je i Saša Popović, Zoran Pejić Peja, čuveni Milovan Ilić Minimaks, a ženski deo ekipe činile su Tamara Raonić, Suzana Mančić, Dragana Katić i Ines Gavrilović. Zauvek će ova emisija biti obeležje jednog vremena i podsetnik na nezaboravne hitove koje i danas rado slušamo.

Ceo razgovor sa Tihomirom Tepićem možete pogledati u videu ispod teksta.

 

 

Ostavite komentar