Showbizz > Prvi Red

Tea Tairović napravila LOM u Nišu, pa pred kamerom "Prvog reda" otkrila detalje SARADNJE sa Cecom (VIDEO)

Ugostila Editu Aradinović i Dušana Kurtića.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

15/10/2024 > 14:38

podeli vest:

Tea Tairović napravila LOM u Nišu, pa pred kamerom "Prvog reda" otkrila detalje SARADNJE sa Cecom (VIDEO)
Foto: Prvi Red


Mlada muzička zvezda Tea Tairović u okviru turneje "Neka gori Balkan" održala je koncert u hali "Čair" u Nišu. Pre oko 6.000 posetilaca izvela je svoje najveće hitove, a uz vreli ples pevačice igrali su i njeni fanovi od početka do kraja spektakla.

Foto: Prvi Red

 

Nakon koncerta Tea se družila se ekipom "Prvog reda". Priznala je da joj je teže da piše pesme za kolege, kao i to da je pesma za Cecu Ražnatović spremna.

Foto: Prvi Red

 

- Teže pisati za druge. Zato što ponekad, kada napišem nešto što je onako malo riskantno, ja verujem u to i spremna sam samo za sebe da rizikujem, prosto, pa uspem ili ne uspem. Drugi izvođači su retko spremni da rizikuju, a ja nisam nekog ko voli da ubeđuje nekog, uzmi ovo, ovo ti je hit, nego prosto ako se plašiš, nemoj, ja ne želim odgovornost na sebi, ne da je Bože da se nešto neko obruka ili slično. Zato je teško pisati za druge jer je mnogo veća odgovornost. Pišem onoliko koliko mi izvođač dozvoljava. Što se mene tiče volim da ekspreimetišem, volim smele melodije i tekstove - objasnila je ona, a na pitanje da li je gotova neka pesma za Ražnatovićevu, rekla je:

Foto: ATA Images

 

- Da. Čekam njen odgovor!

Pogledajte u video-klipu ispod teksta ceo izveštaj sa koncerta Tee Tairović u Nišu.

Ostavite komentar