Showbizz > Prvi Red

Goca Tržan se prisetila dana kada je saznala da je Toše poginuo: "Ustala sam rano, telefon je zazvonio..." (VIDEO)

Jedna stvar joj je dodatno teško pala.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

16/10/2024 > 19:10

podeli vest:

Goca Tržan se prisetila dana kada je saznala da je Toše poginuo: "Ustala sam rano, telefon je zazvonio..." (VIDEO)
Foto: Prvi red


Pop zvezda i voditeljka "K1" televizije Goca Tržan početkom ovog veka snimila je duetsku pesmu "1200 milja" sa najlepšim glasom Makedonije, pokojnim Tošetom Proeskim. Osim poslovne saradnje, povezivalo ih je i prijateljstvo, a danas na 17. godišnjicu njegove smrti Goca se za "Prvi red" prisetila saradnje i druženja sa njim.

Toše je poginuo u saobraćajnoj nesreći 16.oktobra 2007. godine na auto - putu u Hrvatskoj. Istog jutra primila je strašnu vest.

Foto: Prvi red

 

- Moja ćerka je tada imala pet meseci. Sećam se da sam ustala rano ujutru, podojila svoje dete i onda mi je zvonio telefon. Zvala me je drugarica iz Hrvatske vrišteći na telefon, ja sam mislila da se njoj nešto desilo. 'Poginuo je Toše', ja joj kažem:'Pusti molim te te gluposti - prisetila se Tržanova.

- Ono što mi je bilo dodatno teško, bilo mi je neizvodljivo da odem na sahranu kao žena koja ima malu bebu i doji dete, ali pozdravili smo se na drugi način - otkrila je Goca u emisiji "Prvi red".

Foto: Prvi red

 

Voditeljka "K1" televizije priznaje da je teško podnela prerani Tošetov odlazak sa ovog sveta.

- To su teški gubici. Mi smo bili dobri drugari. Ja sam ga prihvatal onakvog kakav on jeste i volela sam to što on jeste. Prvo što čovek pomisli: 'Zašto on, kako on?', a onda shvatiš da je to život. Dešavaju se takve stvari. Neke stvari prosto moraš da prihvatiš - rekla je Goca.

U nastavku poslušajte ceo razgovor sa Gocom Tržan o nikad prežaljenoj pop zvezdi Balkana Tošetu Proeskom.

Ostavite komentar