Showbizz > Prvi Red

Revija Boška Jakovljevića okupila brojne VIP ličnosti: Pogledajte koga je snimila kamera "Prvog reda" (VIDEO)

Proteklog vikenda Boško Jakovljević je organizovao modnu reviju, a evo ko je bio zvezda večeri!

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

21/10/2024 > 16:03

podeli vest:

Revija Boška Jakovljevića okupila brojne VIP ličnosti: Pogledajte koga je snimila kamera "Prvog reda" (VIDEO)
Foto: ATA Images


Nedelja mode je iza nas, a ekipa "Prvog reda" ispartila je modnu reviju Martini vesto by Boško. 

Na događaju sreli smo dizajnerku Vericu Rakočević, za koju su mnogi su protumačili da je završila svoju karijeru nedavnom modnom revijom koju je održala pre samo nekoliko nedelja. Ovu priliku je iskoristila da pohvali upravo Boška Jakovljevića i njegove kreacije.

- Ja uopšte ne idem na modne revije, ali je Boško je neko zbog koga ja subotom i nedeljom u 10 sati uveče siđem sa Avale. Ono što je meni najslađe je to da se on igra ovim poslom i to se kod njega vidi i nije u trci za zaradom - istakla je čuvena modna dizajnerka.

Foto: ATA Images

 

Moda i kultura uvek idu zajedno, te smo na reviji razgovarali i sa Slavenom Došlom koji je došao da uživa u reviji.

- Ukrao sam Bošku jednom jedno karirano odelo, koje sam nosio na neki rođendan, ali gu generalno njegova odela po mom mišljenju jako lepa i udobna - rekao je glumac govoreći o Boškovim kreacijama.

Foto: ATA Images

 

Može se reći da je zvezda večeri bio i šesnaestogodišnji momak Andrej Drobnjaković, genijalac Matematičke gimnazije. On je na međunarodnoj naučnoj olimpijadi u Singapuru u jednom danu osvojio 5 zlatnih medalja: i to iz fizike, hemije, biologije, matematike i inženjerstva.

On je takođe razgovarao sa našom ekipom, kao i mnoga poznata lica domaće javne scene, što možete pogledati u videu ispod teksta. 

Ostavite komentar