Showbizz > Prvi Red

MIRKA VASILJEVIĆ ZAPALILA MREŽE! Porodicu nije zapostavila! Otkrivamo kako izgleda njen život pred premijeru (VIDEO)

Veliku pažnju na mrežama privukao je njen klip na kojem joj društvo pravi legendarna Seka Sablić

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

28/10/2024 > 18:40

podeli vest:

MIRKA VASILJEVIĆ ZAPALILA MREŽE! Porodicu nije zapostavila! Otkrivamo kako izgleda njen život pred premijeru (VIDEO)
Foto: Prvi Red


Večernji izlazak proteklog vikenda ljubitelji pozorišta iskoristili su kako bi pogledali premijeru nove predstave "Mambo italiano". Pred punom salom Akamedije 28 zaigrali su Mirka Vasiljević, Đorđe Stojković i Nemanja Janičić, a smeh u publici nije falio.

Ovu komediju su vojnički spremali budući da su imali svakodnedvne probe mesec dana, ali se trud isplatio. Dok jedan glumac odmara, drugi obnavlja tekst, a naše kamere snimili su šta radi Mirka Vasljiveć sat vremena pre izlaska na scenu.

Harizmatična glumica voli da u pozorištu igra kada su u publici njeni najmiliji, tako je bilo i tokom premijere nove komedije u kojoj igra. U proteklom periodu Vasiljevićeva radi punom parom. Vredno je spremala predstavu, vodila emisiju i snimala seriju. Ipak, trudi se da ne zapostavi porodicu.

Takođe, ovih dana mnogi na društvenim mrežama komentarišu Instagram nalog Mirke Vasiljević. Dugo smo čekali na ovaj korak, ali se isplatilo, budući da je za samo nekoliko dana prikupila više desetina hiljada pratilaca. Mirka kaže da je to za nju nešto novo i da se prilagođava, ali da je svemu pristupila ozbiljno.

Seka Sablić i Mirka Vasiljević 

Veliku pažnju na mrežama privukao je njen klip na kojem joj društvo pravi legendarna Seka Sablić, Mirkina majka u seriji Ljubav navika panika. Pitali smo Mirku da li ćemo Janju i Veru gledati u nastavku čuvene serije.

Pored Mirke, Đorđu Stojkoviću smo pokvarili ritual pred izvođenje predstave. Trudi se da odmara i da ima mir, a to je nešto što je naučio još u studentskim danima. U publici je ne premijeri predstave bila i Đorđeva supruga, ali ne i sin. Glumcu znači podrška porodice, a ukoliko dobije lošu kritiku to ga ne pogađa.

Dvadeset drugog novembra ova trojka izvešće ponovo komediju "Mambo Italiano" na istom mestu - u Akademiji 28. U planu je i da Mirka, Đorđe i Nemanja ovaj komad prikažu i u domovima kulture i pozorištima širom Srbije, a mi im želimo što više igranja i što više smeha, jer je smeh ono što nam svim treba. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar