Showbizz > Svet

POZNATO ZBOG ČEGA SE DŽEJ LO RAZVODI! Ove ZAHTEVE je Ben trebalo da ispuni: Na spisku i važna stavka o INTIMNIM ODNOSIMA

Kako su fanovi već pretpostavljali, sada i zvanično - došao je kraj još jedne ljubavi Dženifer Lopez

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Kristina Jokić

21/08/2024 > 22:59

podeli vest:

POZNATO ZBOG ČEGA SE DŽEJ LO RAZVODI! Ove ZAHTEVE je Ben trebalo da ispuni: Na spisku i važna stavka o INTIMNIM ODNOSIMA
Foto: Shutterstock


Pevačica i glumica Dženifer Lopez podnela je zahtev za razvod od glumca Bena Afleka, i u papirima navela da je datum prestanka njihovog braka 26. april ove godine. O razvodu poznatog para spekulisalo se mesecima, a sada je ovoj sagi došao kraj. 

Fanovima poznatog para nije bilo jasno zbog čeka su ponovo došli do kraja svoje ljubavne priče nakon što je sve počelo idilično i delovali su srećnije nego ikada. Odgovor možda leži upravo u Latino pevačici koju nije lako učiniti srećnom. Naime, kako su pisali mediji, ona ima posebna pravila u vezi koja njen muškarac mora da ispuni. 

Bez stjuardesa

Njen bivši suprug navodno je imao aferu sa jednom stjuardesom na privatnom letu, što je Dženifer toliko razljutilo da je do daljnjeg zabranila da žene rade na njenim privatnim letovima.

Foto: Tanjug AP

 
Dobra forma

Ona je poznata po strogom načinu života, puno trenira, pa to očekuje i od muškarca. U jednom trenutku je Afleka stavila na strogu dijetu.

Pristup mobilnom telefonu

Navodno, pošto je baš preko telefona otkrila da je bivši muž vara, Džej Lo od svakog sledećeg zahteva da ima pristup mobilnom telefonu 24 sata.

Samo tri pića tokom večeri

Poznato je da Dženifer ne pije ni alkohol ni kafu jer ne želi da šteti svojoj koži, pa je tako insistirala da njen partner ne sme da popije više od tri pića za veče ako nije u njenom prisustvu.

Foto: Tanjug AP

 
Seks četiri puta nedeljno

Za Džej Lo je ovo jako bitno, pa neki tvrde da je to čak i stavka u zajedničkom ugovoru.

Izgleda da je Ben i pored sve dobre volje prekršio neke od ovih kriterijuma Dženifer Lopez te je i nakon obnovljene ljubavi dobio crveni karton.

Razvod od 640 miliona?

Svetska pop senzacija Dženifer Lopez podnela je zahtev za razvod od supruga glumca Ben Afleka, nakon dve godine braka.

Njih dvoje nisu potpisali predbračni ugovor, a postavlja se pitanje kako će podeliti imovinu procenjenu na 640 miliona dolara. Odsustvo predbračnog ugovora ukazuje na to da bi zarada koju su zvezde ostvarile tokom dve godine zajedno klasifikovana kao "imovina stečena u zajednici".

Ostavite komentar