Showbizz > Svet

SVI SE PITAJU gde je IGNJACIO iz serije "Kasandra"? Mnogi su ga zavoleli u toj ulozi, a njegova SUDBINA je više od FILMA

Nemili događaj nije sprečio njegovu karijeru da još uvek traje...

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

26/09/2024 > 14:19

podeli vest:

SVI SE PITAJU gde je IGNJACIO iz serije "Kasandra"? Mnogi su ga zavoleli u toj ulozi, a njegova SUDBINA je više od FILMA
Foto: Youtube PrintScreen/Sanjurjo, ibrahem87


Koraime Tores je glumica latinoameričkog porekla, koju je publika zavolela zbog njene uloge u seriji "Kasandra". 

Foto: ATA Images

 

Pored nje, glavnu ulogu tumačio je i glumac Osvaldo Rios, odnosno ulogu lika Ignacia. Njegova karijera nije toliko blistava, koliko se možda čini. 

Naime, glumca su optuživali zbog silovanja pevačice Šakire, sa kojom je on bio u ljubavnoj vezi. On je nakon toga bio u zatvoru tri meseca zbog optužbi za nasilje nad jednom devojkom.

Foto: Instagram Printscreen/osvaldoriosalonso

 

- To je smešno. Jedna od najvećih laži koje su izmišljene. Sama Šakira je rekla da sam se ponašao prema njoj kao princ - rekao je glumac tad za strane medije.

Podsećamo da je latinoamerička zvezda Koraime Tores, poznatije kao Kasandra trenutno u Srbiji, zbog snimanja serije Igra sudbine, koja se emituje na TV Prva. Pored toga, pretpostavka je da će ova glumica dobiti ulogu i u vrlo popularnoj domaćoj seriji Južni vetar 3, nakon što je izjavila da bi želela da se nađe u projektu sa našim popularnim glumcem Milošem Bikovićem.

Ona je stigla u Srbiju 22. septembra, a nedavno je otkrila da je nemoguće da se snimi nastavak serije, po kojoj je postala vrlo popularna, "Kasandra".

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar