Showbizz > Svet

Razvode se Kanje Vest i Bjanka Cenzori posle 2 godine braka! ŠTA SE DOGODILO?

On je od 2014. do 2022. godine bio oženjen američkom manekenkom i preduzetnicom Kim Kardašijan

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

08/10/2024 > 12:49

podeli vest:

Razvode se Kanje Vest i Bjanka Cenzori posle 2 godine braka! ŠTA SE DOGODILO?
Foto: Printscreen/youtube/instagram


Kontroverzni američki reper Kanje Vest razvodi se od svoje supruge, australijske manekenke Bjanke Cenzori posle dve godine braka. Kako prenosi TMZ, oni su prekinuli vezu pre nekoliko nedelja i najavili razvod svojim porodicama, a planiraju i da objave zvanično saopštenje za fanove.

Prema izvoru bliskom paru, Cenzori teško podnosi razvod, zbog čega je odlučila da se vrati u rodnu Australiju, gde će provoditi vreme sa porodicom i oporaviti se od raskida. Izvor je dodao da je 47-godišnji reper već rekao prijateljima o razvodu, ne otkrivajući razloge za tu odluku. Nakon zvaničnog raskida sa Bjankom, planira da se preseli iz Sjedinjenih Američkih Država u Tokio, Japan, gde želi da živi u bliskoj budućnosti.

Foto: Tanjug/AP

 

Prema pisanju američkog portala, supružnici se još nisu oglašavali o razvodu, ali se par dugo nije pojavljivao u javnosti, a Kanje Vest nije viđen sa suprugom od 20. septembra, iako se ranije nisu razdvajali. Čak je i sam otputovao u Tokio, navodi TMZ.

Reperova muzička karijera počela je 2000-ih, kada je radio kao producent za druge umetnike, posebno za Jay-Z. Kanje je postao poznat nakon objavljivanja svog debi albuma "The College Dropout" (2004). Među njegovim najpoznatijim numerama su "Graduation" i "My Beautiful Dark Twisted Fantasy".

Pored muzičke karijere, Kanje je sarađivao je sa brendom Adidas i kreirao popularnu liniju patika "Yeezy". Vest je 2022. godine izgubio status milijardera zbog antisemitskih izjava, nakon čega je kompanija Adidas raskinula ugovor sa njim.

On je više puta i javno iskazivao divljenje prema ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, a sebe je nazvao "mladim Putinom". 
Zvanično je promenio ime u "Ye" 2021.

Od 2014. do 2022. Vest je bio oženjen američkom manekenkom i preduzetnicom Kim Kardašijan, sa kojom ima četvoro dece: dve ćerke i dva sina.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar