Showbizz > Svet

NAJKONTRAVERZNIJI PAR DANAŠNJICE PONOVO ZAJEDNO? Burni razvodi, prevare, a sada ponovo zajedno?(FOTO)

Argentinski fudbaler Mauro Ikardi i influenserka Vanda Nara ne prestaju da intrigiraju svetsku javnost svojim nesvakidašnjim brakom

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

18/10/2024 > 17:30

podeli vest:

NAJKONTRAVERZNIJI PAR DANAŠNJICE PONOVO ZAJEDNO? Burni razvodi, prevare, a sada ponovo zajedno?(FOTO)
Foto: Instagram printscreen/mauroicardi


Kako mediji navode infulenserka i poznati fudbaler ponovo su se pomirili. Nakon što su se razveli, potom pomirili, pa prošlog jula opet razišli, sada ponovo ljubav cveta. Njihov ceo odnos obeležen je brojnim nesvakidašnjim situacijama koje su se dešavale pod budnim okom javnosti.  Kako se isticalo, ova veza obeležena je mnogim sukobima, varanjem obe stane, čak i razvodom.

PONOVO ZAJEDNO?

Ova priča očigledno dobija svoj nastavak, a po svemu sudeći Ikadri je ponovo u zagrljaju zanosne Vande. Posle tek nekoliko meseci shvatili su da ne mogu jedno bez drugog, pa su se pomirili i obnovili romansu, kako je otkrio Ikardi na društvenim mrežama.

 

 

Ljubav Nare i Maura u samom početku imala je veliku buru da ne kažemo preokret. Naime fudbaler Galatasaraja, Vandu je preoteo od velikog prijatelja i bivšeg saigrača Maksija Lopesa. Od tog trenutka pa do dana današnjeg sve vreme su tema brojnih tabloida gde god da igra Ikardi.Od Milana, preko Pariza do Istanbula i Buenos Ajresa.

 

 

Da li su konačno sve shvatili ili je ljubav na "klimavim" nogama ostaje nam da vidimo...

 

Ostavite komentar