Showbizz > Svet

NOVI DEČKO ANĐELINE DŽOLI je njena NAJVEĆA PODRŠKA! Mlađi je od nje dosta, ali pored njega živi život iz snova

Njena deca ga obožavaju, a ona skoro nije ovako blistala

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

20/10/2024 > 11:50

podeli vest:

NOVI DEČKO ANĐELINE DŽOLI je njena NAJVEĆA PODRŠKA! Mlađi je od nje dosta, ali pored njega živi život iz snova
Foto: Youtube PrintScreen


Anđelinu Džoli podržao je njen navodni dečko Akala na premijeri filma Marija na 68. BFI Londonskom filmskom festivalu u Royal Festival Hall-u u Londonu, u petak.

Anđelina Džoli, podstakla je glasine o romansi sa britanskim reperom, kada su viđeni kako izlaze iz njenog hotela tokom Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji u avgustu. Anđelina je nekoliko puta viđena u javnosti sa Akalom, dok se i dalje vodi njen burni razvod od Breda Pita, iako izvori za časopis People tvrde da su njih dvoje samo prijatelji.

S druge strane In Touch piše da se glumica i muzičar viđaju oko godinu dana. Bili su u maju prošle godine na Književnom festivalu na Jamajci gde su se pojavile i Šajlo i Zahara, koje su kako navode strani mediji, u sjajnim odnosima sa reperom. On je bio veoma zaštitnički nastrojen prema njima, a takav odnos prema njenoj deci veoma je bitan Anđelini.

Kako je izvor blizak glumici nedavno otkrio Anđelina i Akala dele snažnu povezanost, a drugi izvor je izjavio: „Oni dele istu strast kada su u pitanju društvene i humanitarne inicijative.

Foto: Youtube PrintScreen

 

- Tokom godina su sarađivali na nekoliko projekata koji se fokusiraju na globalne probleme, poput ljudskih prava. Anđelina uvek govori vrlo pohvalno o njemu - govori izvor iz časopisa People i tom prilikom tvrdi da je Anđelina „trenutno slobodna i da nije u ozbiljnoj vezi.“ 

Anđelina je na premijeru filma, u kojem tumači slavnu Mariju Kalas, stigla sama, ali je ubrzo nakon nje, crvenim tepihom prošetao i Alkala. A da li je u pitanju prijateljstvo ili nešto više, pokazaće vreme.

 

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar