Showbizz > Celebrity

Ceca je spremna da podrži naše fudbalere, ali i zeta! Evo šta radi pred važnu utkamicu!

Slovenački navijači oduševljeno se pozdravljaju sa Cecom, ona je porazgovarala sa njima i slikala se

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Simona Stanković

20/06/2024 > 14:59

podeli vest:

Ceca je spremna da podrži naše fudbalere, ali i zeta! Evo šta radi pred važnu utkamicu!
Foto: Starsport


Reprezentacija Srbije danas igra protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu u fudbalu, a mi smo došli u posed fotografije na kojoj je Ceca Ražnatović pozirala sa navijačima tik pred početak utakmice.

Folk diva je na sebi imala dres Orlova, kačket na kom piše "Srbija", a osmeh nije skidala sa lica.

Slovenci opkolili Cecu

Kako prenose mediji, slovenački navijači oduševljeno pozdravljaju sa Cecom. Želeli su da se fotografišu sa njom, te da malo porazgovaraju, pa im je Ceca izašla u susret.

Ceca o porazu od Engleske

Ceca je prokomentarisala poraz Srbije od strane Engleske rezultatom 1:0, a zatim, puna optimizma, rekla da veruje u pobede Orlova protiv Slovenije i Danske.

- Jesam, gledala sam utakmicu protiv Engleske, navijali smo, navijaćemo i dalje. Apsolutno smo uz naš tim. Kako čitava naša zemlja, tako i ja. Nadam se, imam pozitivan doživljaj na sve to. Videli smo protiv Engleske. Toliki strah, Englezi, Englezi, Englezi... Kad se zapne i kad se igra kako treba za svoju zemlju, i kad se pokažu zubi na fudbalski način, vidi se kvalitet. Mislim da imamo mnogo velike šanse da prođemo dalje, sve je sada do nas. Očekujem pobedu, ništa manje. I protiv Slovenaca i protiv Danaca - rekla je ona. 

Cecu su pitali i ko joj je omiljeni fudbaler, osim zeta Nemanje.

 

 

- Moj zet je na prvom mestu. Mislim da imamo fantastičan tim i da možemo da napravimo dobar rezultat, a sad pojedince da izdvajam mislim da ne bi bilo fer - rekla je naša čuvena pevačica i uz osmeh za "Telegraf" dala prognozu ko će dati gol Sloveniji:

- Pavlović. Pavlović, Mitrović... Pavlović zna da iznenadi. Zavisi ko igra, ne znam. Ne prognoziram ništa, ko god da da, super je - istakla je ona. 

 

Ostavite komentar