Slobodno vreme > Hi-Tech

WhatsApp konačno UVODI OPCIJU koju su korisnici DUGO PRIŽELJKIVALI

Ova opcija je već dostupna nekim korisnicima, a svima će biti dostupna u toku narednih nekoliko nedelja

Izvor: K1info/telegraf.rs

26/04/2023 > 11:34

podeli vest:

WhatsApp konačno UVODI OPCIJU koju su korisnici DUGO PRIŽELJKIVALI
Foto: Pixabay.com


Mark Zakerberg je izgleda odlučio da posluša želje korisnika i omogućio im upotrebu WhatsAppa na više uređaja sa jednim brojem telefona. Ova odluka posebno će obradovati one koji imaju dva ili više telefona za privatne i poslovne svrhe.

Glavni telefon na kome se koristi WhatsApp i dalje će biti neophodan za korišćenje aplikacije, a ako taj uređaj duže od dve nedelje nije aktivan, WhatsApp će se automatski odjaviti sa svih drugih uređaja. Međutim, čak i ako je primarni telefon isključen, korisnici će moći da primaju poruke i pozive na drugim uređajima.

Foto: Shutterstock

 
Kako to funkcioniše?

Prvo, naravno, morate preuzeti WhatsApp na  drugom uređaju i u podešavanjima odabrati opciju povezivanja telefona sa već postojećim nalogom. Aplikacija će generisati QR kod koji ćete skenirati vašim glavnim telefonom, čime će se funkcija aktivirati.

Poruke će i dalje imati end-to-end enkripciju, što znači da će samo vlasnici telefona moći da im pristupe. Ova opcija je već dostupna nekim korisnicima, a svima će biti dostupna u toku narednih nekoliko nedelja.

 

Ostavite komentar