Slobodno vreme > Horoskop

Pročitajte dnevni horoskop za 19. jul 2024: VAGE su "na tri ćoška", BLIZANCI u oblacima! A šta vas čeka danas?

Nekome će zvezde biti više ili manje naklonjene, saznajte u kojoj ste vi kategoriji

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

19/07/2024 > 07:00

podeli vest:

Pročitajte dnevni horoskop za 19. jul 2024: VAGE su "na tri ćoška", BLIZANCI u oblacima! A šta vas čeka danas?
Foto: Freepik.com


Pročitajte svoj dnevni horoskop za 19. jul i saznajte kakve vas avanture, izazovi i mogućnosti čekaju. Pojedini znaci horoskopa će  uživati u ljubavi, poslu i zdravlju, dok će nekima današnji dan doneti i turbulencije, nervozu i stres, prenosi "Lepa&Srećna". Nekome će zvezde biti više ili manje naklonjene, ali u svakom slučaju, potrudite se da uživate što više možete.

OVAN

Imate veliku podršku zvezda da danas postignete sve što ste planirali, što je priličan uspeh imajući u vidu koliko je ambiciozan vaš plan. Važno je samo da odaberete pravi redosled poslova i da odolite svim iskušenjima. Na planu ljubavi, velika su vam očekivanja - da li ćete i vi biti spremni da date sve od sebe?

BIK

Vaša misija danas je da mirite posvađane strane, a vaša empatičnost vam omogućava da ih obe dobro razumete. Za veče, imate priliku da organizujete malu zabavu. Među gostima se može naći i neko ko vas već duže vreme intrigira, iskoristite priliku da se bolje razumete.  

BLIZANCI

Glava vam je malo u oblacima, jedva čekate kad ćete moći da uteknete s posla. Bilo da je razlog strast ili hobi, očekuje vas divno popodne i veče. Malo vas remeti problem bliske osobe, ali i to će se brzo razrešiti. Budite nežni, puni razumevanja, pa će i druga strana omekšati i prepustiti se.

RAK

Kažite sve što vam leži na duši, olakšanje će biti momentalno. Vaša iskrenost će naići na razumevanje partnera, premda ne očekujte da u potpunosti deli vaše mišljenje. Međutim, Rak će u razgovoru shvatiti da se njegove odluke poštuju, a to je ono što vam u ovom trenutku najviše treba.

LAV

Odlično znate šta treba da preduzmete da bi se posao završio na vreme. Biće dobro ako napravite jasan plan, ali čuvajte se da ne prekoračite granice predvišenog budžeta. U celoj poslovnoj halabuci, stiže i jedan romantičan poziv. To će vam potpuno izmeniti perspektivu, sve pada u drugi plan.

Foto: K1info/Freepik

 
DEVICA

Dobićete krila danas, a vaš talenat da okupite više ljudi na istom poslu doći će do maksimalnog izražaja. Bolje je da ih animirate, nego da naređujete. I u polju ljubavi sve ide glatko, znaćete koje su prave reči koje treba da izgovorite, baš u jednom kritičnom trenutku.

VAGA

Danas ste malo "na tri ćoška", vrlo ste osetljivi i sve vas iritira. U imaginaciji Vagama je sve pomalo preuveličano, pa nemojte donositi bitne odluke. Dobijate i važnu poruku koja će vam prikazati neka prošla dešavanja u novom svetlu. Bićete iznenađeni, a možda i postiđeni zbog prethodnih reakcija.

ŠKORPIJA

Pod uticajem Meseca, danas ste vrlo emotivni, osećate potrebu da progovorite iz dubine duše, a želite da svima saopštite to što osećate. To možda i nije tako dobra odluka, bolje je da svoje emocije malo prikrijete ili ih formulišete na način prihvatljiv mnogima. Jedna nežna, romantična objava na društvenim mrežama će biti dovoljna. 

STRELAC

Danas vam stiže poziv u pomoć, mada nije baš pravi trenutak za to. Ne zaboravite da dugujete veliku uslugu, pa je vreme da uzvratite punom merom. Strelčevima je danas budžet na udaru, pa se spremite da će troškovi možda porasti i više. Srećom, tu je i mali rezervni fond, pa neće biti ugroženo dnevno funkcionisanje.

JARAC

Konačno i malo predaha za vas, čak čitav jedan dan pre vikenda. Nemojte da se žalite na ono kroz šta ste prolazili prethodnih dana, već budite srećni što ste ostali "u jednom komadu". Za sentimentalne duše, veče je puno lepih iznenađenja. 

VODOLIJA

Iskrenost vam je jedina opcija, drage Vodolije, ali ona će i vama doneti olakšanje. Više biste voleli neko neobavezno ćaskanje nego ovaj dug i detaljan razgovor, ali na kraju će sve doći na svoje. Za usamljene pripadnike znaka, moguće lepo poznanstvo u krugu prijatelja.

RIBE

Danas je neko važan upravo na vašoj talasnoj dužini. Iskoristite ovu bliskost za ostvarenje ciljeva, a oni ne treba da budu materijalno orijentisani, već da vam pruže upravo ono najpotrebnije - podršku i razumevanje. Finansijski efekat će prirodno uslediti.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar