Slobodno vreme > Horoskop

NEDELJNI K1info HOROSKOP: Rakovi nek začine odnos "zvezdanom prašinom", Strelčeve očekuje USPEH

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za sedmicu pred nama, od 28. novembra do 4. decembra, svake nedelje na K1info.rs

Izvor: K1info

04/12/2022 > 12:10

podeli vest:

NEDELJNI K1info HOROSKOP: Rakovi nek začine odnos "zvezdanom prašinom", Strelčeve očekuje USPEH
Foto: K1/Freepik


OVAN

Posao
Budite pažljivi sa papirima, rokovima, ugovorima i pravnim odbredbama ove nedelje jer su mogući propusti. Postoji mogućnost nenadanog finansijskog  dobitka u vezi sa poslom ili projektom u koji ste bili nedavno uključeni. 

Ljubav
Komunikacija sa partnerom biće problematična ove nedelje i niakko nećete moći da se usaglasite. Kada će vama biti potreban razgovor, partner vas neće čuti. Nike pogodan trenutak niza kakve ozbiljne razgovore ma koliko vi imali potrebe za time. 

Zdravlje
Mogući su kratkotrajni bolovi u kostima. Ukoliko potraju, obavezno posetite lekara. 

BIK

Posao
Vama se u ovoj nedelji sve moguće obaveze strovaljuju na glavu. Iako biste u prvom trenutku krivili okolnosti, pravi razlog je što nemate volju ni za čime što se tiče posla, već biste se samo ušuškali i provodili vreme uz knjigu ili film. Morate se trgnuti i početi da raščišćavate taj nered kako ne biste osetili ozbiljne posledice. 

Ljubav
Odnos sa partnerom je stabilan i moguće je neko lepo iznenađenje ove nedelje u vidu izlaska koji niste očekivali. Slobodni bikovi su usmereniji ka sebi i nešto setniji u ovo doba godine. 

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje
Moguće su kratkotrajne ali intenzivne glavobolje. 

BLIZANCI 

Posao
Vi biste sad radili nekoliko poslova da možete. Čas biste jedno, pa zatim drugo i sve vam se dopada. No, idealan je trenutak da malo prikočite i posvetite se samo jednom poslu jer nisu povoljni aspekti za igranje na više polja. 

Ljubav 
Iako tome niste skloni jer u životu najčešće idete ka napred, ove nedelje će vam misli ići ka nekoj prošloj ljubavi i vezi u kojoj ste bili povređeni. Mada ne možete da vratite vreme, uporno ćete lupati glavu pitajući se šta bi bilo da je bilo. Shvatate i sami da sva ta razmišljanja ne vode nikuda. 

Zdravlje 
Odlično se osećate. Moguć je kratak umor u popodnevnim časovima.

RAK

Posao
I dok kolegama prija rad sa vama budući da ste uvek spremni da pomognete kad vidite da treba ili da priskočite u pomoć kad vidite da se neko ne snalazi, vaši naređeni i dalje osećaju da ih ovim možete ugroziti. U narednom periodu je mogućnost napredovanja i unapređenja, uprkos miniranju određenih nadređenih. 

Ljubav
Imate osećaj da ste se uljuljkali u odnosu u kome ste. Ova nedelja je idealna da unesete malo magije u vaš odnos tako da odlazak u restoran, bioskop ili neko romantično mesto može da vrati ''zvezdanu prašinu'' u vaš odnos. 

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje
Imate problema sa spavanjem tako da ćete se često buditi u nedelji pred nama. Pokušajte da izbegnete unošenje kafe nekoliko sati pred spavanje i večerajte samo hranu koja nije teška. 

LAV

Posao
Pred vama je povoljna nedelja za ulaganja i preuzimanje takve vrste rizika koja vam može doneti dodatna finansijska sredstva. 

Ljubav
Ukoliko niste u centru pažnje, kao da posumnjate u svoju vrednost. Srećom, taj osećaj vam kratko traje. Što pre budete shvatili da vas je u odnosu dvoje, kao i da je partner osoba jednaka vama, a ne neko čija je dužnost da vam se divi, unapredićete i stabilizovati odnos. 

Zdravlje
Ne prija vam hladnoća tako da ste skloni prehladama. 

DEVICA 

Posao
Odlike vašeg znaka su preciznost i fokusiranje na detalje koji često mogu da promaknu drugima. U ovoj nedelji će vam upravo ova veština doneti mogućnost dodatne zarade ili poslovnog angažmana. 

Ljubav
Kao da ste postali zahtevniji prema patneru koji se trudi da ispuni ono što vam smeta, no, vama kao da nije baš lako ugoditi i sve vreme postavljate neke nove uslove. Razmislite da nije nego drugo nezadovoljstvo koje skrivate upravo ono što vas tišti. 

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje
Bićete podložniji virusima i bakterijama tako da izbegavajte mesta gde se okuplja veliki broj ljudi. 

VAGA

Posao
Pred vama je period u kome možete razviti veliku karijeru baveći se onim što je vaš talenat. Ono što vas koči je nepotrebno preispitivanje da li ćete to umeti, da li ćete znati i šta ako ne uspe. Ipak, ne dozvolite da vas ove misli pokolebaju iako ste vi često na klackalici pitajući se ''a šta ako?'' A šta ako vam baš uspe ovaj put? 

Ljubav 
Zračite samopouzdanjem ove nedelje, a to će se svakako odraziti i na vaš ljubavni život. Zauzete vage će uživati u ponovnom zavođenju partnera, dok će slobodne biti zadovoljne što privlače pažnju osoba s kojima su često u kontaktu. 

Zdravlje 
Zdrave masti biće prijatelj vašeg zdravlja i organizma, stoga povećajte unos namirnica koje ih sadrže.

ŠKORPIJA

Posao
Period u kome odašiljete otrovne strelice zbog nezadovoljstva poslom i odnosom drugih prema vama i vašem znanju još nije prošao. Zapravo, biće vam sve teže da kontrolišete poriv da svima stavite do znanja koliko umete i koliko ste uložili u posao kojim se bavite. Nažalost, ovi vaši uspesi trenutno mogu da vas zakoče u daljem napredovanju. 

Ljubav
Ljubomora vas izjeda, mada verovatno nemate osnova za takvo ponašanje. Pokušajte da izbegnete susret sa osobom koja vam se vraća iz prošlosti zato što može da vam zakomplikuje život, a to je poslednje što vam u ovom trenutku treba. 

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje 
Oblačite se slojevito ove nedelje zato što postoji mogućnost prehlade.

STRELAC

Posao
Projekat na kome ste davno radili, neka davnašnja poslovna obaveza ili kolege s kojima ste kratko sarađivali u prošlosti, vraćaju se ove nedelje u vaš život sa idejom koja zaista može da vam promeni život. Ukoliko budete dobro odigrali i imali mnogo strpljenja, moguć je izuzetan uspeh. 

Ljubav
Ne posmatrate racionalno odnose u kojima ste, a zato što vam je rasuđivanje pomućeno, skloni ste da donosite neretko pogrešne odluke zbog čijih posledica možete mnogo patiti. Spustite loptu i izbrojte do deset koliko god puta trebalo. 

Zdravlje
Nedostaje vam magnezijuma usled čega možete biti skloni grčevima u nogama.

JARAC

Posao
Posvećeni ste poslu i puni ste samopouzdanja. Pred vama je zaista uspešna nedelja što se posla tiče.

Ljubav
Period konfuzije se lagano završava, mada ćete posledice osećati još neko vreme. Dobar je momenat da se posvetite partneru ukoliko ste u vezi, a ukoliko ste i dalje slobodni, onda je važno da se odlučite koga od udvarača zaista želite. 

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje
Nažalost, moguće su upale grla i glasnica. Pokušajte da sačuvate dobar glas. 

VODOLIJA 

Posao
Velike reči, još veći planovi, ogromne zamisli nešto je što se od vas često može čuti, a od čega, nažalost, još češće ne bude ništa. Kao da hoćete da vam sve bude servirano kao na tacni, ali tako nažalost nije u životu. 

Ljubav
Fascinira vas osoba koja je ili mnogo starija od vas ili je na znatno višem položaju od vas. Fantazije o toj osobi biće možda lepe, ali loše su vesti da takav odnos nema nikakvu budućnost. 

Zdravlje 
Oni pripadnici znaka koji imaju problema sa kožom, mogli bi da osete pogoršanje u nedelji koja sledi. 

RIBE 

Posao
Rado biste voleli da ovu nedelju provedete tako što ćete raditi samo ono što volite i što vas ispunjava. Ironija jeste da će ovo biti nedelja puna poslovnih izazova, promena koje niste planirali ili problema koji su odjednom iskrsli. 

Foto: K1info/Freepik

 

Ljubav
U ljubavnim odnosima bićete napeti i nećete imati želje niti strpljenja da sa partnerom povedete neke ozbiljnije razgovore. Kratkotrajne tenzije su moguće. 

Zdravlje
Morali biste da unosite više tečnosti i čajeva kako biste poboljšali rad svojih bubrega. Oni su vam trenutno slaba tačka.

 

 

Ostavite komentar