Slobodno vreme > Lepota/Moda

Drage moje, ovo su modeli KAPUTA koji su HIT ove zime! A nisu ni skupi

Još nije jasno da li jesen, zima ili proleće sudeći po vremenu, ali, ako niste pazarile domar komad kaputa, evo nekih smernica

Izvor: K1info

Autor: Milica Maksimovic

14/10/2024 > 09:09

podeli vest:

Drage moje, ovo su modeli KAPUTA koji su HIT ove zime! A nisu ni skupi
Foto: Shutterstock


Ujutru hladno, do podne vrućina, a negde oko večeri da se umotamo u ćebence. Tako izgleda kada gledamo vremensku prognozu, ali svejedno, vreme je nekako, da kupimo kaput koji će biti baš po našoj meri. E, imajući to u vidu, ovde smo da vam pomognemo u odabiru modela koji su proglašeni za hit ove sezone. Nisu ni skupi imate ih u rasponu cena od 4000 hiljade dinara pa naviše. Pogledajte online prodaje i tu ćete sigurno pronaći ono što tražite. Neke ćete manje voleti, neke više, ali jedno je sigurno, volimo da ih nosimo!

Mekani, beli kaput

Malo je čudan osećaj kada ih obučete jer ćete se u njemu osećati kao da ste polarni medved. A i najčešće se nosi u beloj boji. Mekani kaputi koji izgledaju preslatko, ali i pretoplo, veliki su favorit ove zime, zaista. Nisu od pravog krzna, naravno, u pitanju je fabričko krzno, tako da znate.

Idemo dalje.

Klasika, crni na prugice

Tipično, jedan klasičan model za one malo ozbiljnije dame koje drže do stila. Bilo kakav kaput ovog dezena je sigurica i možete ga nositi godinama, uvek će izgledati trendi. Ima po sebi cik cak bele i crne prugice, a pošto većinom dolazi u toj kombinaciji boja, ide dobro na sve.

Ah, ta bež boja

Možete ga nositi uz sve kombinacije, nema prepreka kada je u pitanju kombinacija. Bilo da ga nosite na patike, cipele, čizme, sve se slaže. Boja je nežna, pa je nešto zahtevnija i nežnija kada je održavanje u pitanju, ali ovakav model je sigurna varijanta drage moje i nećete pogrešiti ako ga kupite.

Krzno za odvažne

Vratilo se krzno na kapute! Nema ga previše, već samo dovoljno da svima poručuje da ste ekstra. Ovakvi kaputi su bili popularni i pre, a ove se zime izgleda vraćaju u modu.

BONUS VIDEO:

Foto: Shutterstock

 

Ostavite komentar