Slobodno vreme > Ljubav

Trčanje POD TUŠ posle SE*SA? Ne, to nije higijena - to je PROBLEM

Muškarci vole kada je žena čista, ali ne i kada njihova partnerka posle svakog odnosa smesta otrči pod tuš

Autor: K1 info/ krstarica.com

21/06/2023 > 22:55

podeli vest:

Trčanje POD TUŠ posle SE*SA? Ne, to nije higijena - to je PROBLEM
Foto: Shutterstock


Ako muškarac ima dovoljno snage posle seksa i raspoložen je za to, možete da se zajedno istuširate. Ali, ako im je posle vođenja ljubavi samo do toga da zadremaju (sa vama u svom zagrljaju), ili da gricnu nešto slatko, ideja o zajedničkom tuširanju im se neće dopasti i neće biti uvod u još vođenja ljubavi.

Međutim, ono što je uglavnom slučaj u situaciji kada žena odmah posle odnosa ode da se istušira (a ne radi se o tome da negde žuri) jeste da ona i ne razmišlja o zajedničkom tuširanju, samo trči pod tuš. A to muškarca zaboli.

Muškarac se u takvoj situaciji zapita kakav to problem žena ima kada mora tako da otrči pod tuš. Pita se i da li je ona stvarno uživala ili seks ili njega smatra prljavim, pa tu nečistoću mora po hitnom postupku da spere sa sebe. I pita se zbog čega ona ne može još malo da ostane u krevetu, u njegovom zagrljaju.

Dešava se da postoji medicinski razlog za ovakavo ponašanje žene, da ona tako postupa po savetu ginekologa, ali bi tada bilo dobro reći partneru o čemu se radi, da ne bi mislio da ga se partnerka stidi ili gadi. Inače, trebalo bi da se upita zašto se tako oseća, otkud ta potreba da se odmah opere i zar bi petnaestak minuta ili pola sata kasnije išta promenilo?

Neke devojke se ponašaju na ovaj način jer veruju da tako smanjuju šansu da zatrudne, ali od neželjene trudnoće se štiti sredstvima za kontracepciju kao što su kondom, pilule, spirala… Tuširanje, pa ni ispiranje tu ne pomaže. Higijena je važna za opšte zdravlje, ali što se toga tiče, ne pravi razliku da li se istuširate odmah posle odnosa ili nešto kasnije.

Dakle, ako i vi odmah posle vođenja ljubavi trčite pod tuš, razmislite u čemu je stvar – i stavite partneru do znanja da ga se ne gadite, jer stvarno boli kad voljena osoba misli o vama da ste prljavi. 

Ukoliko postoji neki problem, pokušajte da o tome razgovarate sa partnerom ili sa nekom drugom osobom kojoj verujete, ili, ako je potrebno, sa stručnjakom. Podrazumeva se da bi partner trebalo da ima razumevanja ako postoji problem, baš kao što bi i on trebalo da razmisli o čemu se radi ako postoji neki njegov neobičan postupak koji vama smeta i povređuje vas.

A onda, jednom kad problem bude rešen, moći ćete i vi da uživate u opuštenom leškarenju pored partnera posle vođenja ljubavi.

Ostavite komentar